Τα καλύτερα outfits με τζιν παντελόνι που μπορείτε να κάνετε αυτή την εποχή

Πώς μπορείτε να φορέσετε με στιλ το τζιν παντελόνι σας μετά τις διακοπές.

Με την επιστροφή από τις διακοπές οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν την ανάγκη να ανανεώσουν το στιλ τους και να αρχίσουν να εγκαταλείπουν τις εντελώς καλοκαιρινές εμφανίσεις. Με τον καιρό να υποχωρεί σιγά - σιγά από τις πολύ θερμές θερμοκρασίες, τα φθινοπωρινά κομμάτια βρίσκουν τον δρόμο τους σε καθημερινές εμφανίσεις και ένα από τα αγαπημένα μας παντελόνια, το τζιν, βγαίνει σταδιακά από την ντουλάπα. 

Διαβάστε Επίσης

Αναζητώντας τρόπους για να φορέσουμε κομψά το τζιν μας αυτή την εποχή, καταφεύγουμε στις προτάσεις των fashion insiders για looks βασισμένα σ' ένα denim παντελόνι. Η Grece Ghanem δοκιμάζει το "canadian tuxedo" στιλ φορώντας το τζιν παντελόνι της μ' ένα denim shirt και ένα t-shirt, η Renia Jaz καταφεύγει στο διαχρονικό συνδυασμό με blazer, t-shirt και μπαλαρίνες, ενώ η fashion stylish Monikh Dale επιλέγει μια κομψή ζακέτα ως τοπ

Η Σκανδιναβή Jeanette Madsen φοράει το δικό της denim παντελόνι μ' ένα φαρδύ ριγέ πουκάμισο και two-tone γόβες, ενώ η Γαλλίδα Sylvie Mus καταφεύγει στον μίνιμαλ συνδυασμό με ένα λευκό tank top και μαύρες γόβες. 

1. Canadian Tuxedo 

2. Με blazer 

3. Με ζακέτα 

4. Με ριγέ πουκάμισο 

5. Με tank top