Πέντε outfits για να κάνετε statement σε μία εποχή που επικρατεί το minimal style

Οι πιο κομψές bold εμφανίσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε αυτή την εποχή.

Το γεγονός ότι διανύουμε μία σεζόν στην οποία η μόδα δίνει το προβάδισμα στο μίνιμαλ στιλ και τις ουδέτερες αποχρώσεις, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθείτε τα bold elements στην εμφάνισή σας. Ιδίως, αν αυτά είναι κυρίαρχα στο προσωπικό σας στιλ. Μπορείτε πάντα να επιδοθείτε στα αγαπημένα σας statement looks, και μάλιστα να τα συνδυάσετε με κάποιες από τις τρέχουσες τάσεις ή κομμάτια - κλειδιά του minimal style. 

Αναζητώντας έμπνευση στους λογαριασμούς των content creators που έχουν κάνει τα OOTD μέρος της δουλειάς τους, ανακαλύψαμε ιδέες που μπορείτε εύκολα να υιοθετήσετε. Η Grece Ghanem ανήκει στις fashioni insiders που τολμούν το statement στιλ και ένα από τα casual look που προτείνει ξεχωρίζει για τον τρόπο που η fashionista επιλέγει να βάλει το glam στην καθημερινότητά της: μία Fendi Baguette με χρωματιστές πούλιες αρκεί να δώσει την απαραίτητη ένταση σε μία εμφάνιση. Η επίσης γνωστή fashion creator Renia Jaz επιλέγει ένα μονοχρωματικό σύνολο σε tangerine απόχρωση και "φωτίζει" το ageless στιλ της, ενώ η Alexandra Lapp επιλέγει να αναδείξει το κλασικό μαύρο κοστούμι με αξεσουάρ (πασμίνα, ζώνη, γόβες) σε leopard μοτίβο

Η Ισπανίδα style consultant Maica Jáuregui López υιοθετεί την τάση των metallics και συνδυάζει ένα παντελόνι σε χρυσό μ' ένα basic πουκάμισο της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το Oxford, ενώ η Blair Eadie του blog Atlantic-Pacific επιλέγει έναν από τους διαχρονικούς τρόπους του statement look, τη μίξη έντονων μοτίβων. 

1- A glam touch

2- Bold colors

3-  Leopard  accessories 

4- Something gold... 

5- Mixing prints