Η Tom Ford Beauty δωρίζει $150.000 στο UNF για την προάσπιση της ισότητας των φύλων

Στα πλαίσια της καμπάνιας #equaleverywhere.

Η ισότητα αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, ωστόσο στην περίπτωση των γυναικών αυτό δεν ισχύει πάντα. Οι ήδη υπάρχουσες ανισότητες έχουν
επιβαρυνθεί λόγω του Covid-19, καθώς οι γυναίκες εργαζόμενες σε τομείς ιατρικής
περίθαλψης κινδυνεύουν και είναι πολύ περισσότερες από τους άντρες. Την ίδια
στιγμή, οι γυναίκες ανέχονται ακόμα μεγαλύτερο όγκο άμισθης εργασίας στο σπίτι –
ενώ ταυτόχρονα υποφέρουν από ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια των
lockdowns.

Με στόχο την υπεράσπιση της ισότητας των φύλων, η Tom Ford Beauty στα πλαίσια της καμπάνιας #equaleverywhere ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το United Nations Foundation (UNF), παρέχοντας επιχορήγηση 150.000 δολαρίων, σε βάθος τριών ετών. "Μαζί με το United Nations Foundation θα κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε από την πλευρά μας, για να διασφαλίσουμε ίσα δικαιώματα για όλες τις γυναίκες", λέει ο Guillaume Jesel, Global Brand President του brand.

Προκειμένου να εδραιωθεί η δέσμευσή της για την ενίσχυση των γυναικών, η Tom
Ford Beauty θα παρουσιάσει το πρώτο της πρόγραμμα mentorship, σε συνεργασία με γυναίκες από τo United Nations Association (UNA)
. Από το Μάρτιο έως και τον Αύγουστο, γυναίκες-στελέχη της Tom Ford Beauty θα αναλάβουν να ενισχύσουν την επαγγελματική ανάπτυξη αυτής της ομάδας, προσφέροντας τις γνώσεις τους από διαφορετικούς κλάδους, όπως είναι το marketing, το δημιουργικό, η επικοινωνία και τα χρηματοοικονομικά, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι οι γυναίκες και τα κορίτσια είναι #equaleverywhere.


Για να λάβετε μέρος και να υποστηρίξετε κι εσείς το #equaleverywhere ή για
περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το equaleverywhere.org