Shiseido | 150 χρόνια ιαπωνικής καινοτομίας και ομορφιάς

Η έκθεση "Life & Beauty Experience" είναι ένας σύγχρονος φόρος τιμής στην αληθινή ομορφιά μέσα από την ιστορία, την φιλοσοφία και τις αξίες της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Εδώ και 150 χρόνια, ο ιαπωνικός οίκος καλλυντικών Shiseido, πρωτοστατεί στην επιστήμη και εμπνέεται από την τέχνη. Σε κάθε στάδιο της ιστορίας της, η Shiseido δίνει έμφαση στην ανακάλυψη καινοτόμων επιστημονικών επιτευγμάτων, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και μια απαράμιλλη αισθητική για να αναδείξει την εσωτερική και εξωτερική μας ομορφιά.

Shiseido | 150 χρόνια ιαπωνικής καινοτομίας και ομορφιάς

Από το πρώτο ιαπωνικό φαρμακείο στην περιοχή Ginza του Τόκιο και την εισαγωγή της οδοντόκρεμας στην Ιαπωνία, μέχρι τα 8 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης σε ολόκληρο τον κόσμο και τις πρωτοποριακές συνθέσεις των προϊόντων, η επιστημονική ομάδα της Shiseido ακολουθούσε πάντα μια μοναδική προσέγγιση στην έρευνα, καθιστώντας τα αντίθετα αλλά και την δυαδικότητα, μια ζωντανή δύναμη. 

Στις επίσημες παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Athens Art Link, στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου, η Shiseido τίμησε την αληθινή ομορφιά με ένα "Life & Beauty Experience", μια έκθεση αφιερωμένη στην ιστορία, την πολιτιστική της κληρονομιά, την φιλοσοφία και τις αξίες που την χαρακτηρίζουν.

Shiseido

 

Με πλήρη αφοσίωση στην αξία της ιαπωνικής φιλοξενίας Omotenashi, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βιωματική ξενάγηση στα επιτεύγματα-σταθμούς της μάρκας, να εμπνευστούν από την παγκόσμια δέσμευση της Shiseido προς τον πλανήτη και να γοητευτούν από την Ikebana, την ιαπωνική παραδοσιακή ανθοδετική τέχνη, όπως παρουσιάστηκε από τα μέλη της Σχολής Ohara της Ιαπωνίας.

Shiseido

 

Η Shiseido αποκάλυψε επίσης στους προσκεκλημένους της το νέο ισχυρό δίδυμο ορών Βio-Performance Skin Filler Serums, με τη πρωτοποριακή MolecuShift Technology που αξιοποιεί τις δυνάμεις του υαλουρονικού οξέος περισσότερο από ποτέ. Για πρώτη φορά στην καλλυντική βιομηχανία, 2 οροί Night Infill and Day Full Expansion, αλληλοσυμπληρώνονται και επιτυγχάνουν την μέγιστη απόδοση υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, επαναφέροντας την σφριγηλότητα, τον όγκο και την ελαστικότητά του.