Η Ferticeutics Co στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας

Η εταιρεία είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο των εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής για τη γονιμότητα και το αναπαραγωγικό σύστημα Fertilovit.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δυναμική παρουσία είχε η εταιρεία Ferticeutics Co., αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο των εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής για τη γονιμότητα και το αναπαραγωγικό σύστημα Fertilovit® στην 39η ετήσια διεθνή έκθεση της ESHRE, που πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου στην Κοπεγχάγη.

Τα καινοτόμα, ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής Fertilovit®, για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσαν τη θέση τους ως μία πλέον ολοκληρωμένη, εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για τη διαιτητική υποστήριξη της γονιμότητας και αναπαραγωγικής λειτουργίας σε μοριακό επίπεδο, τόσο για γυναίκες όσο και άνδρες.

Το ετήσιο συνέδριο της ESHRE, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας, είναι μια πολύ μεγάλη διεθνής επιστημονική εκδήλωση παγκοσμίου κύρους. Στη διάρκεια της, χιλιάδες ειδικοί αναπαραγωγικής ιατρικής και εμβρυολογίας συγκεντρώνονται για να συμμετάσχουν σε επιστημονικές συνεδρίες και κυρίως να ενημερωθούν για τις πλέον πρόσφατες ιατροφαρμακευτικές και τεχνολογικές εξελίξεις σε τομείς όπως η εξωσωματική γονιμοποίηση, η διατήρηση της γονιμότητας, η χειρουργική της υπογονιμότητας, η διατροφή κά.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο της ανθρώπινης αναπαραγωγής και εμβρυολογίας, η οποία πραγματοποιείται εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια και βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ιατροφαρμακευτικού επιχειρείν στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή,

Η Ferticeutics Co στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας
Χαρούλα Μπιλάλη BSc MMedSc, Μοριακή Βιολόγος με εξειδίκευση στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και το Μικροβίωμα, CEO Ferticeutics Co. Κοσμάς Δραπανιώτης, Key Account Manager Ferticeutics

Αναφερόμενη στη "δυναμική” συμμετοχή των Fertilovit® στην Κοπεγχάγη, η διευθύντρια της Ferticeutics CO, μοριακή βιολόγος με εξειδίκευση στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή και το Μικροβίωμα, κα Χαρούλα Μαθιοπούλου Μπιλάλη, επεσήμανε ότι "είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συμμετοχή μας στο συνέδριο, καθώς το ενδιαφέρον κορυφαίων ειδικών αναπαραγωγής για τις απόλυτα εξειδικευμένες ορθομοριακές φόρμουλες των Fertilovit® ήταν μεγαλύτερο από ποτέ”.

Εκεί που υπήρξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με την κα Μπιλάλη, ήταν "η καινοτομία στις clean label κάψουλες των Fertilovit® και οι απόλυτα εξειδικευμένες φόρμουλες βέλτιστης καθαρότητας και βιοδιαθεσιμότητας συστατικών, που προστατεύονται από διεθνή πατέντα, αποτέλεσμα των σημαντικών ερευνητικών και αναπτυξιακών δυνατοτήτων της εταιρείας, καθώς και η φιλοσοφία της ορθομοριακής διατροφικής συμπλήρωσης σε μοριακό επίπεδο, που σέβεται τους φυσικούς μηχανισμούς του κυττάρου για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα”.

Η ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για το αναπαραγωγικό σύστημα Fertilovit® Nutraceuticals της Ελβετοαυστριακής εταιρείας Gonadosan GmBH διανέμεται στην Ελλάδα και την Κύπρο αποκλειστικά από την Ferticeutics Co. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μέσα από το δίκτυο συνεργατών φαρμακείων και φαρμακαποθηκών της εταιρείας και στο www.fertilovit.gr