Η Amanda Seyfried είναι η νέα global ambassador της Lancôme

"Είναι πολύ συναρπαστικό να με υποδέχεται αυτή η απίστευτη οικογένεια πρεσβειρών."

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Amanda Seyfried, την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε και αγάπησε μέσα από τις ταινίες Mama Mia, είναι η νέα Global Ambassador της Lancôme. Πρόσφατα, η Aμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Milo Ventimiglia στην προσαρμογή του μυθιστορήματος The Art of Racing in The Rain σε σκηνοθεσία Simon Curtis.

"Είναι πολύ συναρπαστικό να με υποδέχεται αυτή η απίστευτη οικογένεια πρεσβειρών, οι οποίες είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους αλλά και τόσο ενωμένες στην αποστολή τους να εκπροσωπούν τη Lancôme, ενσαρκώνοντας παράλληλα τις θετικές αρετές και τις αξίες που ενδυναμώνουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και τις κάνουν να αισθάνονται ευτυχισμένες και επιτυχημένες", λέει.

Η Amanda Seyfried είναι η νέα global ambassador της Lancôme

Η Françoise Lehmann, Πρόεδρος της Lancôme International, προσθέτει: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Amanda στην οικογένειά μας. Ως αυθεντική γυναίκα της Lancôme, η Amanda φέρνει στον κόσμο της μάρκας το εξαιρετικό της ταλέντο στην ηθοποιία και το τραγούδι, τη φυσική της ομορφιά και το απαράμιλλο πάθος της για ζωή. Αντιπροσωπεύει απόλυτα τις αξίες μας, και ανυπομονούμε για όλα τα συναρπαστικά πράγματα που θα κάνουμε μαζί."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ