Αυτό είναι το πιο δημοφιλές χρώμα νυχιών για αυτόν το μήνα

Όσα θέλετε να ξέρετε για το #BlueNailsMonth.

Το χρώμα των νυχιών δεν είναι απαραίτητο να αντικατοπτρίζει μόνο την αίσθηση του στυλ που έχετε, αλλά μπορεί να δίνει και ένα ισχυρό μήνυμα στον κόσμο σχετικά με όλα όσα σας απασχολούν. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του #BlueNailsMonth.

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές χρώμα νυχιών για αυτόν το μήνα

Η La Roche-Posay καλεί όλες τις γυναίκες να βάψουν τα νύχια τους μπλε χρησιμοποιώντας το συλλεκτικό βερνίκι νυχιών Τοleriane Silicium, ώστε να διαδώσουν το μήνυμα #BlueΝailsΜonth.

Οι θεραπείες κατά του καρκίνου έχουν πολλαπλές επιπτώσεις στο σώμα, το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, που μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία στους ασθενείς, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Oι τεχνικές μακιγιάζ τους βοηθούν τους να αποδεχτούν την εικόνα τους και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να καταπολεμήσουν τον καρκίνο.

beauty La roche-posayΗ La Roche-Posay λοιπόν πιστή στην αποστολή της να βελτιώνει το δέρμα των ασθενών με καρκίνο, υποστηρίζει τον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου "ΑγκαλιάΖΩ" με μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση και ανακούφιση των ασθενών από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των θεραπειών κατά του καρκίνου, στο δέρμα. Στόχος της εκστρατείας αυτής, είναι αφενός η ευαισθητοποίηση του κόσμου και αφ’ εταίρου η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των γυναικών με καρκίνο, με κυριότερο μήνυμα ότι όλοι έχουν θέση στην ομορφιά.

beauty La roche-posay


Με όραμα την φροντίδα του δέρματος και τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο, στις 9
Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Αθήνας, στο φαρμακείο Dr Pharmacy
το Blue Nails Event. Διάσημες γυναίκες όλων των ηλικιών από τον χώρο της ομορφιάς, της δημοσιογραφίας και της Show biz, έδωσαν το παρόν σε αυτό το κάλεσμα και έβαψαν τα νύχια τους με το συλλεκτικό μπλε βερνίκι της La Roche-Posay, διαδίδοντας το μήνυμα #bluenailsmonth για καλό σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ