MFW | Τα makeup looks που επιλέγουν αυτήν την στιγμή τα fashion girls του Μιλάνου

Πλούσια φρύδια, winged eyeliner και smoky eyes αναδείχθηκαν οι νικητές του beauty battle στους δρόμους του Μιλάνου.

Ο βασικός λόγος διεξαγωγής των εβδομάδων μόδας είναι η παρουσίαση των νέων collections των σχεδιαστών. Για τους περισσότερους ωστόσο οι δρόμοι των μητροπόλεων της μόδας είναι το μεγαλύτερο catwalk, με τα fashion girls κάθε ηλικίας και στιλ να αποτελούν την απόλυτη πηγή έμπνευσης όχι μόνο μόδας, αλλά και ομορφιάς. Ακολουθούν τα κορυφαία street style makeup looks από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου:

No Makeup Makeup

No Makeup Makeup

Με την προστατευτική μάσκα να έχει γίνει το απόλυτο must have αξεσουάρ της χρονιάς, τα περίτεχνα και πολύχρωμα μακιγιάζ έχουν δώσει τη θέση τους σε φυσικά no makeup makeup looks, όπως αυτό της Frida Aasen.

Bold Brows

Bold Brows

Οι λάτρεις του μίνιμαλ μακιγιάζ, όπως η Caroline Caro Daur, έδωσαν έμφαση στο βλέμμα τους τονίζοντας τα φρύδια τους με ένα μολύβι ή ένα brow gel.

Smoky Eyes

Smoky Eyes

Πολλά fashion girls, όπως η Olivia Palermo, επέλεξαν να μην αφήσουν την προστατευτική μάσκα να τους εμποδίσει να δείξουν τα skills τους στο μακιγιάζ και έτσι έδωσαν έμφαση στα μάτια, επιλέγοντας cat creases και smoky eyes.

Red Lips

Red Lips

Τα διαχρονικά κόκκινα χείλη ήταν η επιλογή της Caroline Caro Daur, η οποία τα συνδυάσε με μια υπέρκομψη χαμηλή αλογοουρά.

Winged Eyeliner

Winged Eyeliner

Σε πολλά shows, όπως εκείνα των οίκων Dolce & Gabbana και Valentino, το μακιγιάζ των μοντέλων περιελάμβανε περίτεχνα eyeliner looks τα οποία έδιναν έμφαση στα μάτια. Το ταπεινό eyeliner αναδείχθηκε όμως πιστός σύμμαχος και των fashion girls, όπως η Leonie Hann, στους δρόμους του Μιλάνου, οι οποίες το χρησιμοποιήσαν για να τονίσουν το βλέμμα τους, ενώ το συνδύασαν με nude χείλη, που αντιστέκονταν στην προστατευτική μάσκα.