7 καλοκαιρινές τάσεις στο μακιγιάζ που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα

Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσετε τα πινέλα σας.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και αυτό σημαίνει ότι τα κραγιόν θα γίνονται ολοένα και πιο φωτεινά, οι σκιές πιο πολύχρωμες και η επιδερμίδα πιο dewy. Με το τέλος του lockdown να είναι πιο κοντά από ποτέ, οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 έρχονται ξανά στο προσκήνιο, "απαιτώντας" την προσοχή σας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να ξεσκονίσετε τα πινέλα σας και να δημιουργήσετε ένα από τα παρακάτω καλοκαιρινά μακιγιάζ:

Τα κορυφαία καλοκαιρινά μακιγιάζ για το 2021

Classic Red Lipstick

Έχοντας την ελπίδα ότι η χρήση της προστατευτικής μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική σε όλους τους δημόσιους ανοιχτούς χώρους φέτος το καλοκαίρι, τα κορυφαία shows του περασμένου Σεπτεμβρίου προμηνύουν την επάνοδο του κλασικού κόκκινου κραγιόν

Pretty in Pink

Οι ροζ αποχρώσεις στα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια εξακολουθούν να είναι και φέτος τάση, με τα μονόχρωμα makeup looks να είναι ο πιο εύκολος και κομψός τρόπος να δώσετε χρώμα στο μακιγιάζ σας.

Natural Lashes

Ξεχάστε όσα ξέρατε. Φέτος το καλοκαίρι, μπορείτε να φορέσετε foundation, ρουζ ή ακόμα και eyeliner και να παραλείψετε τη mascara, αφού οι φυσικές "γυμνές" βλεφαρίδες αναμένεται πως θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα makeup trends.

Soap Brows

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα φυσικά φρύδια θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Για να πετύχετε ένα φυσικά πλούσιο και ανορθωμένο αποτέλεσμα, εμπιστευτείτε την τεχνική των soap brows, διαφορετικά αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών που έχουν γνώσεις brow lamination.

Berry Blush

Παρά το γεγονός ότι οι μάσκες κάλυπταν το μισό πρόσωπό μας, τα berry ρουζ ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ κατά τη διάρκεια του lockdown κι όλα δείχνουν ότι η κυριαρχία τους θα συνεχίσει και τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Healthy Hydration

H νέα τάση που επιτάσσουν οι πασαρέλες θέλει το μακιγιάζ απλό και effortless. Ενυδατική κρέμα, skin tints, αντηλιακό: Ό,τι και να χρησιμοποιείτε για τη βάση του μακιγιάζ σας, να θυμάστε ότι η λαμπερή, υγιής και καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι το it look του φετινού καλοκαιριού.  

Eye For Drama

Το μακιγιάζ του καλοκαιριού είναι τυπικά απλό, φρέσκο και φυσικό. Φέτος γίνεται η ανατροπή με πολλούς σχεδιαστές να προτείνουν έντονα eye looks ακόμα και για τους ζεστούς μήνες του χρόνου. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο μακιγιάζ των μοντέλων πολλών μεγάλων οίκων, όπως οι Dior, Chloé και Giambattista Valli, είδαμε τα μάτια να επικρατούν, καθώς ήταν σχηματισμένα με μαύρο eyeliner που έκανε αντίθεση με τη φυσική και λαμπερή επιδερμίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ