Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια της επόμενης σεζόν που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα

Τα nail trends που "γεννήθηκαν" στα SS22 shows.

Αν ακολουθείτε πιστά το ημερολόγιο της μόδας, τότε "ζείτε" ήδη την Άνοιξη του 2022. Μπορεί τα πάντα στον κόσμο να είναι αμφίβολα αυτήν την εποχή, ωστόσο ένα πράγμα είναι σίγουρο: Οι τάσεις στα νύχια για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 που θα μας απασχολήσουν περισσότερο. Από τα vintage inspired nail art σχέδια και τις νέες εκδοχές του γαλλικού μανικιούρ, μέχρι το πιο δημοφιλές σχήμα της επόμενης σεζόν, ακολουθεί η λίστα με τα κορυφαία nail trends, σύμφωνα με τα SS22 shows:

Οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022

Unexpected Accents

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια της επόμενης σεζόν που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα

Ενώ μερικά μοντέλα στο show του οίκου Markarian είχαν μανικιούρ με prints που ταίριαζαν με την collection, άλλα φωτογραφήθηκαν με λευκά νύχια με 3D καρδιές.

Mod Details

Τα ιδιαίτερα σχέδια θα είναι μεγάλη τάση και σύμφωνα με τον οίκο Sandy Liang, στο show του οποίου τα μοντέλα περπάτησαν με '60s inpired φλοράλ nude μανικιούρ.

Intricate French

Διαβάστε Επίσης

Την επόμενη σεζόν, οι νέες συναρπαστικές εκδοχές του γαλλικού μανικιούρ θα βρεθούν στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Στο show του οίκου Peter Do είδαμε την πιο goth, edgy παραλλαγή του κλασικού στιλ. 

No-Frills Neutrals

Τα "καθαρά" μανικιούρ θα εξακολουθήσουν να αποτελούν μεγάλη τάση. Η nail artist Jin Soon Choi χρησιμοποίησε βερνίκια της δικής της σειράς για αυτό το κλασικό look στο show του οίκου Altuzarra.

Ένα αντίστοιχό neutral μανικιούρ, αλλά στην πιο "ζεστή" εκδοχή του είχαν τα μοντέλα στο show του οίκου Ulla Johnson.

Stiletto Nails

τάσεις νύχια Άνοιξη Καλοκαίρι 2022

Το stiletto σχήμα στα νύχια θα είναι αυτό που θα κυριαρχήσει την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με το show του οίκου LaQuan Smith.

Crystal Tips

τάσεις νύχια Άνοιξη Καλοκαίρι 2022
Όταν δύο από τα πιο δημοφιλή ιταλικά fashion houses -Versace και Fendi- ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα show, μόνο καλή έκβαση μπορεί να έχει. Τα τετράγωνα nude μανικιούρ με στρας στη βάση και την άκρη αποτελούν τρανή απόδειξη.

"Κρυστάλλινα" μανικιούρ είχαν και τα μοντέλα στο show του οίκου Rebecca Minkoff.

Wild Prints

Τα μοντέλα στο show του οίκου Rodarte περπάτησαν στο catwalk με διαφορετικά nail looks το καθένα, ωστόσο ένα από εκείνα τα οποία ξεχώρισαν ήταν σίγουρα το zebra print look.

Διαβάστε Επίσης