Festive Makeup | Το πιο κολακευτικό γιορτινό μακιγιάζ για μετά τα 50

Ο σωστός τρόπος να προσθέσετε λάμψεις και pops of colour στο μακιγιάζ σας.

Ανεξάρτητα με το αν περάσετε το ρεβεγιόν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο αγκαλιά με μια κούπα ζεστή σοκολάτα ή σε κάποιο φιλικό σπίτι τρώγοντας και συζητώντας, το μακιγιάζ σας θα πρέπει να λαμπερό. Τα pops of colour και οι λάμψεις είναι must σε κάθε ηλικία -αρκεί φυσικά να ξέρετε πώς να τα "χειριστείτε". Ακολουθούν μερικά χρήσιμα tips μακιγιάζ για 50άρες έτσι ώστε να λάμψετε φέτος τις γιορτές με στιλ:

Το πιο κολακευτικό γιορτινό μακιγιάζ για 50άρες

Gold Smokey Eyes

Μπορείτε να κάνετε τα καθημερινά smokey eyes σας πιο λαμπερά, εφαρμόζοντας μια ιριδίζουσα χρυσή σκιά στο εσωτερικό μισό του κινητού βλεφάρου κι ολοκληρώνοντας το μακιγιάζ σας με μια γενναιόδωρη ποσότητα gloss στα χείλη για ένα πιο ζουμερό αποτέλεσμα.

Jewel Tones To The Rescue

Διαβάστε Επίσης

Για μια γρήγορη desk-to-dinner ανανέωση στο μακιγιάζ σας, εφαρμόστε μια ελαφρώς ιριδίζουσα σκιά σε σμαραγδί, βαθύ μοβ, μπρούτζινη ή magenta απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο. Θυμηθείτε ότι οι πράσινες αποχρώσεις κολακεύουν εξαιρετικά τα καστανά μάτια, οι μοβ τα πράσινα, ενώ οι μπρούτζινες τα μπλε. Αποφύγετε τις καθαρά ματ σκιές, αλλά εκείνες με glitters που τείνουν να τονίζουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Matchy Matchy

Το πιο απλό update που μπορείτε να κάνετε στο μακιγιάζ σας είναι να συνδυάσετε το χρώμα του ρουζ με εκείνου του κραγιόν ή ακόμα και τις σκιάς. Μια dusty pink απόχρωση είναι πάντα μια σίγουρα κομψή επιλογή, που κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας.

Stratigically Placed Highlighter

Για να κάνετε σε δευτερόλεπτα πιο βραδινό, το καθημερινό μακιγιάζ σας, εφαρμόστε λίγο highlighter πάνω από τα ζυγωματικά. Προτιμήστε ένα ελαφρώς ιριδίζον προϊόν και όχι ένα με glitter, που αντί να χαρίσει λάμψη υγείας στο πρόσωπό σας, θα τονίσει τα σημάδια γήρανσης.

Red Lipstick For The Win

Ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν και μερικές στρώσεις mascara είναι το πιο safe και chic makeup combo, που μπορείτε να κάνετε. Τα κόκκινα κραγιόν με μπλε υποτόνους τείνουν να κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται πιο θαμπή και ώριμη. Προτιμήστε ένα ζεστό κόκκινο-καφέ ή berry κραγιόν, που κολακεύει τις περισσότερες αποχρώσεις επιδερμίδας και ταιριάζει με μια πληθώρα outfits. Όσον αφορά το φινίρισμα, προτιμήστε ένα satin ή glossy κραγιόν, που τείνει να δημιουργεί την ψευδαίσθηση ζουμερών, νεανικών χειλιών. Αντίθετα, τα ματ μπορούν να προσθέσουν χρόνια και να κάνουν τα χείλη να δείχνουν αφυδατωμένα και θαμπά.

Διαβάστε Επίσης