'90s Supermodel Nails | Η μεγαλύτερη τάση στα νύχια του 2022 είναι εξαιρετικά low-maintenance

Είναι εμπνευσμένη από τα πιο διάσημα supermodels της δεκαετίας του 1990.

Τι κι αν η χρονιά άλλαξε, οι κορυφαίες τάσεις της ομορφιάς εξακολουθούν να εμπνέονται από τη δεκαετία του 1990, τη δεκαετία του grunge και goth στιλ και -φυσικά- των πιο διάσημων supermodels. Από την Linda Evangelista, την Claudia Schiffer, την Naomi Campbell, την Kate Moss, την Cindy Crawford και την Christy Turlington εμπνεύστηκε ο manicurist των celebrities, Tom Bachik, ένα από τα πιο πρόσφατα μανικιούρ-δημιουργίες του, μαρτυρώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια του 2022.

Η μεγαλύτερη τάση στα νύχια του 2022

Διαβάστε Επίσης

Η τάση πρωτοεμφανίστηκε στο Instagram feed των beauty enthusiasts χάρη στον Bachik, ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία του minimal nail look που χάρισε στην Margot Robbie για την 93η βραδιά απονομής των Oscars. Το "The '90s supermodel nude look", όπως το ονόμασε ο ίδιος, είναι ένα απλό, απαλό ροζ μανικιούρ, που επιτρέπει στη φυσική λευκή άκρη των νυχιών να ξεπροβάλλει διακριτικά.

Εκτός από την Robbie, πολλές είναι οι celebrities του Hollywood, που έχουν υιοθετήσει τους τελευταίους μήνες την τάση, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική επιστροφή των barely there χρωμάτων στα νύχια. Ακολουθούν μερικά από τα πιο όμορφα μανικιούρ τους:

Zendaya

Jennifer Lopez

Dove Cameron

Hailey Bieber

Kaia Gerber

Monica Belluci

Allesandra Ambrosio

Οι τάσεις στα νύχια του 2022

Το 2022 οι τάσεις στα νύχια θα καλύπτουν κάθε γούστο. Από τη μία φαίνεται πως θα απασχολήσουν ιδιαίτερα τα μίνιμαλ μανικιούρ, που θα λατρευτούν για την "καθαρή" αισθητική τους και τον low maintenance χαρακτήρα τους, ενώ από την άλλη μεγάλο κοινό αναμένεται να βρουν και τα μαξιμαλιστικά σχέδια με έμπνευση τόσο από τα '90s, όσο και από τα '00s, που θα αποτελέσουν σαφή αντίδραση στα ανιαρά DIY nail looks της καραντίνας.

Διαβάστε Επίσης