Οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το 2022 καλύπτουν κάθε γούστο

Από τα μαξιμαλιστικά animal print designs και τις νέες εκδοχές του γαλλικού μανικιούρ, μέχρι τα μινιμαλιστικά nail looks με έμπνευση από τα supermodels της δεκαετίας του 1990.

Με την εξέλιξη της πανδημίας και τα μέτρα προστασίας που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας τους επόμενους μήνες να είναι ακόμα άγνωστα, τα πάντα στο κόσμο μοιάζουν αμφίβολα αυτήν την εποχή. Ένα πράγμα ωστόσο είναι σίγουρο: Οι τάσεις στα νύχια του φθινοπώρου και χειμώνα 2022. Από τα μαξιμαλιστικά animal print designs και τις νέες εκδοχές του γαλλικού μανικιούρ, μέχρι τα μινιμαλιστικά nail looks με έμπνευση από τα supermodels της δεκαετίας του 1990, ακολουθεί η λίστα με τα κορυφαία nail trends της χρονιάς:

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2022

Διαβάστε Επίσης

Οι τάσεις στα νύχια του 2022, θα καλύπτουν κάθε γούστο και θα χαρακτηρίζονται από έντονες αντιθέσεις. Από τη μία φαίνεται πως θα απασχολήσουν ιδιαίτερα τα μίνιμαλ μανικιούρ, που θα λατρευτούν για την "καθαρή" αισθητική τους και τον low maintenance χαρακτήρα τους, ενώ από την άλλη μεγάλο κοινό αναμένεται να βρουν και τα μαξιμαλιστικά σχέδια με έμπνευση τόσο από τα '90s, όσο και από τα '00s, που θα αποτελέσουν σαφή αντίδραση στα ανιαρά DIY nail looks της καραντίνας.

Maximalism

Το 2022 θα κυριαρχήσουν τα μαξιμαλιστικά μανικιούρ, με τα στρας, τα '90s και '00s inpired σχέδια και τα animal prints να έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα απλά DIY nail looks των δύο τελευταίων χρόνων.

Minimalism

Στον αντίποδα, θα δούμε πολλά μινιμαλιστικά μανικιούρ, που αντιστέκονται στη φλυαρία των extravagant nail art designs και αρέσκονται στη διακριτική κομψότητά τους. 

Very Peri

Τα μανικιούρ στο χρώμα της χρονιάς δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Το ρομαντικό λιλά-θαλασσί της Pantone θα είναι μεταξύ των μεγαλύτερων τάσεων για φέτος, υπηρετώντας τις γυναίκες που αγαπούν το χρώμα στα νύχια τους και θέλουν να δείχνουν πάντα ενημερωμένες.

French Manicures

Τα γαλλικά μανικιούρ διατηρούν τη θέση τους στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις του φθινοπώρου και χειμώνα 2022, ερχόμενα ανανεωμένα με νέες πιο μίνιμαλ εκδοχές τους.

'90s Supermodel Nails

Το "The '90s supermodel nude look" είναι ένα απλό, απαλό ροζ μανικιούρ, που επιτρέπει στη φυσική λευκή άκρη των νυχιών να ξεπροβάλλει διακριτικά. Πολλές είναι οι celebrities του Hollywood, που έχουν υιοθετήσει τους τελευταίους μήνες την τάση, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική επιστροφή των barely there χρωμάτων στα νύχια.

Multi-Colored Tips

Την πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή των κλασικών french tips θα δούμε αρκετά το 2022, με την άκρη κάθε νυχιού να βάφεται με διαφορετικό χρώμα. Οι αποχρώσεις που θα επιλεχθούν μπορούν να κολακεύουν η μία την άλλη ή να δημιουργούν ένα καλαίσθητο gradient εφέ.

Διαβάστε Επίσης