Chanel Front Row | Η Margot Robbie είχε -με διαφορά- την ωραιότερη beauty εμφάνιση

5 στοιχεία του French girl beauty look της, που αξίζει να αντιγράψετε.

Ο οίκος Chanel παρουσίασε τη νέα κολεξιόν του στο Grand Palais Éphémère παρουσία της crème de la crème της γαλλικής showbiz, όπως οι Vanessa Paradis, Sofia Coppola, Caroline de Maigret και Carole Bouquet. Το πιο κομψό beauty look όλων είχε όμως μία από τις λιγοστές Αμερικανίδες καλεσμένες, η Margot Robbie. 

Διαβάστε Επίσης

H A-lister πλέον Robbie κάθισε στη front row για το Haute Couture SS22 show του οίκου Chanel, φορώντας ένα oversized boucle παλτό, πάνω από ένα mini φόρεμα και λευκά ankle boots -όλα με την υπογραφή του διάσημου γαλλικού fashion house φυσικά.

H εμφάνισή της ολοκληρώθηκε από ένα χαλαρό beauty look, που αντλούσε έμπνευση από την ανεπαίσθητη φινέτσα των Γαλλίδων και αναδείκνυε τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. 

5 στοιχεία του French girl beauty look της, που αξίζει να αντιγράψετε:

Margot Robbie

1. Hair Contouring

Η Robbie φαίνεται πως έχει σκουρύνει αρκετά τα signature ξανθά μαλλία της, που πλέον τείνουν περισσότερο στο καστανό, "υπηρετώντας" την τάση του expensive brunette. Επιπλέον, η ηθοποιός φαίνεται πως έχει υιοθετήσει μια ακόμα μεγάλη τάση για φέτος, το hair contouring, το οποίο καλεί για διακριτικές ανταύγειες στο μπροστινό μέρος, που γίνονται ένα με τα μήκη σε μία απόχρωση ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτόχρωμη από τη βάση, δημιουργώντας ένα πολύ πιο γλυκό, πολυδιάστατο αποτέλεσμα. 

Το hair contouring ενισχύεται επίσης από τα διακριτικά layers που έχει κόψει στα μαλλιά της, τα οποία πλαισιώνουν το πρόσωπο, αναδεικνύοντας τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του. 

2. Ton sur Ton Makeup

Το μακιγιάζ της ήταν εξαιρετικά μίνιμαλ, στηριζόμενο σε ροδακινί αποχρώσεις τόσο στα μάτια, όσο και στα μάγουλα και τα χείλη, που χάριζαν ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπό της. Το ton sur ton μακιγιάζ της ολοκληρώθηκε με έντονα τονισμένες βλεφαρίδες

3. Dewy Skin

Η λαμπερή, καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα ήταν ένα ακόμα από τα βασικά στοιχεία του beauty look της, που το έκαναν να ξεχωρίζει. Για να την αντιγράψετε, χρησιμοποιήστε ένα foundation με dewy φινίρισμα, το οποίο θα χαρίσει μια νεανική λάμψη στην επιδερμίδα σας, σε αντίθεση με ένα ματ, που θα "κάτσει" στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αποκαλύπτοντας την ηλικία σας.

4. Natural Brows

Τα φρύδια της έμοιαζαν εξαιρετικά φυσικά, σχεδόν άβαφα, μαρτυρώντας πιθανόν το τέλος των εξαιρετικά πλούσιων φρυδιών και τη μετάβαση σε μία au naturel εποχή.

5. Messy Texture

Ένα από τα ακόμα στοιχείο της γαλλικής αισθητικής, που υιοθέτησε, ήταν η done-but-undone υφή στα μαλλιά της, μία τάση που πολλοί σχεδιαστές εκθείασαν στα shows τους την περασμένη χρονιά. Για να αντιγράψετε το χτένισμά της, σε βρεγμένα μαλλιά, εφαρμόστε έναν αφρό για όγκο, "τσαλακώστε" τα μαλλιά με τα ακροδάχτυλά σας και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά ή χρησιμοποιήστε το σεσουάρ και μία φυσούνα για να επιταχύνετε τη διαδικασία.

Διαβάστε Επίσης