Dior FW22-23 | Το έξυπνο makeup trick που μπορείτε να υιοθετήσετε στην καθημερινότητά σας

Όλες οι λεπτομέρειες του beauty look των μοντέλων στο show του οίκου Dior για τη νέα Ready-To-Wear συλλογή του.

Την πρώτη Μαρτίου 2021, ο οίκος Dior παρουσίασε την Ready-To-Wear συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-2023 στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα στους κήπους Jardin des Tuileries δίπλα στο Μουσείο του Λούβρου. Ενώ οι high tech δημιουργίες, που μαρτύρησαν την έλευση μιας "νέας εποχής" για το γαλλικό fashion house, ήταν το λιγότερο εντυπωσιακές, ένα στοιχείο του μακιγιάζ των μοντέλων ήταν εκείνο, που κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα: η διακριτική λάμψη στην εσωτερική γωνία των ματιών, ένα old school trick, το οποίο μπορείτε να ακολουθήσετε κι εσείς στο καθημερινό μακιγιάζ σας για να δώσετε την ψευδαίσθηση ενός πιο ξεκούραστου και φωτεινού βλέμματος.

Dior FW22-23 | Το έξυπνο makeup trick που μπορείτε να υιοθετήσετε στην καθημερινότητά σας

Διαβάστε Επίσης

Το μακιγιάζ που εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε ο δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας, Peter Philips, ήταν στο σύνολό του εξαιρετικά απλό, καταφέρνοντας ωστόσο να έχει μεγάλη επιρροή στο τελικό αποτέλεσμα, ενισχύοντας την αιθέρια και ταυτόχρονα φουτουριστική αισθητική της συλλογής.

How to

Μάτια

Dior

Ο Peter Philips εφάρμοσε την ασημί ιριδίζουσα σκιά ματιών από την Dior Backstage Custom Eye Palette 001 Universal Neutral στην εσωτερική γωνία των βλεφάρων. Οι βλεφαρίδες είχαν καμπυλότητα για να διευρύνουν το βλέμμα και τα φρύδια ήταν ελαφρώς δομημένα με το Diorshow Kabuki Brow Styler.

Επιδερμίδα

Για να πετύχει το φρέσκο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα των μοντέλων, ξεκίνησε προετοιμάζοντάς την με τη ρουτίνα περιποίησης δέρματος Capture Totale. Πρώτο βήμα ήταν η εφαρμογή της Intensive Essence Lotion, ενώ δεύτερο η εφαρμογή του Super Potent Serum, το οποίο ακολούθησε το Super Potent Eye Serum για την περιοχή των ματιών.

Dior

Για τη βάση εφαρμόστηκε το Dior Forever Skin Veil SPF 20, το οποίο ακολούθησε το μέικαπ Dior Forever, που χαρίζει κάλυψη αλλά διατηρεί ένα πραγματικά διάφανο αποτέλεσμα. Τέλος, εφαρμόστηκε το Dior Forever Skin Correct για μικρές διορθώσεις, το οποίο ακολούθησε το Dior Forever Perfect Fix για τη σταθεροποίηση του μακιγιάζ".

Χείλη

Dior

Από την γκάμα nude αποχρώσεων του Dior Addict, που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος, χρησιμοποιήθηκε το Dior Addict 100 Nude Look για να τονίσει τα χείλη με μια πινελιά φυσικής λάμψης.

Νύχια

Τα νύχια έδειχναν φυσικά με το Dior Vernis 108 Muguet.

Μαλλιά

Η τελική πινελιά στο beauty look τους δόθηκε με ένα πολύ κομψό χτένισμα. Κάποια από τα μοντέλα είχαν τα μαλλιά τους χωρισμένα στη μέση και πλεγμένα σαν στέμμα σε κάθε πλευρά πριν καταλήξουν σε ένα low bun, ενώ τα υπόλοιπα είχαν τα μαλλιά τους φυσικά.

Διαβάστε Επίσης