Bridal Manicure | Οι επιλογές των πιο κομψών it girls για τη μέρα του γάμου τους

Chiara Ferragni, Nicola Peltz, Hailey Bieber, Camille Charriere κ.ά.

Για τις περισσότερες brides to be το μανικιούρ τους αποτελεί αν όχι after thought, το τελευταίο check στη μακροσκελή to do λίστα τους. Στην πραγματικότητα, είναι εξαιρετικά σημαντικό αν λάβει κανείς υπόψη το πόσες κοντινές λήψεις της βέρας θα θελήσει να τραβήξει ο φωτογράφος εκείνη τη μέρα. Ακολουθούν τα νυφικά νύχια που επέλεξαν τα πιο κομψά it girls για την ημέρα του γάμου τους για να πάρετε ιδέες πριν τη δική σας:

Τα νυφικά νύχια των it girls

΄90s Supermodel Nails

Διαβάστε Επίσης

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το bridal look της Nicola Peltz στο γάμο της με τον Brooklyn Beckhams ήταν εμπνευσμένο από την Claudia Schiffer, καμία εντύπωση δεν προκάλεσε το γεγονός ότι υιοθέτησε την τάση των '90 supermodel nails. Πρόκειται για ένα απλό, απαλό ροζ μανικιούρ, που επιτρέπει στη φυσική λευκή άκρη των νυχιών να ξεπροβάλλει διακριτικά, αποτελώντας την τέλεια μέση λύση μεταξύ του γαλλικού μανικιούρ και του κλασικού nude pink.

Classic Nude 

Η πιο safe, αλλά και η πιο κομψή επιλογή που μπορεί να κάνει μια νύφη για τη μέρα του γάμου της είναι το κλασικό nude μανικιούρ, όπως αποδεικνύουν δεκάδες celebrities, αλλά και influencers, ανάμεσά τους η Sophie Turner στο γάμο της με τον Joe Jonas, αλλά και η Chiara Ferragni στο γάμο της με τον Fedez.

Πρόκειται για ένα απόλυτα διαχρονικό μανικιούρ, που ταιριάζει με όλα τα στιλ νυφικού και είναι σίγουρο πως δεν θα μοιάζει outdated όσα χρόνια και να περάσουν.

Long and Glossy

Μια μοντέρνα εναλλακτική του κλασικού nude μανικιούρ επέλεξε η Hailey Baldwin για το γάμο της με τον Justin Bieber το 2019. Το μοντέλο συνδύασε το Off White νυφικό της με πολύ μακριά οβάλ nude νύχια με extra glossy φινίρισμα.

Clean Manicure

Οι νύφες με την πιο μίνιμαλ αισθητική είναι σίγουρα οι Γαλλίδες. Τόσο η Camille Charriere στο γάμο της τον Δεκέμβριο του 2021, όσο και η Anne-Laure Mais στον πολιτικό, αλλά και το θρησκευτικό γάμο της το 2018 υιοθέτησαν το λεγόμενο clean manicure, δηλαδή τα τελείως γυμνά νύχια.

Η έμφαση δόθηκε στο περιποιημένο σχήμα των νυχιών, αλλά και στη φροντίδα των επωνυχίων με το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει ¨καθαρό" και απόλυτα υγιές.

Διαβάστε Επίσης