Τα μανικιούρ που θα κάνουν οι πιο κομψές νύφες του 2022

Μην κάνετε το λάθος και αφήσετε την επιλογή του μανικιούρ σας για την τελευταία στιγμή.

Αν πρόκειται να παντρευτείτε μέσα στο 2022, οι προετοιμασίες για το γάμο βρίσκονται σίγουρα στο απόγειο. Ανάμεσα στην εύρεση του νυφικού των ονείρων σας, του ιδανικού venue, του πιο κολακευτικού μακιγιάζ, του μενού και του signature cocktail σας για τη δεξίωση, έχετε σίγουρα πολλά στο νου σας. Μην κάνετε το λάθος και αφήσετε τα νύχια του γάμου για το τέλος.

Είναι πολλά που πρέπει να σκεφτείτε: Θέλετε να ταιριάξετε το μανικιούρ σας με το νυφικό ή τα χρώματα του γάμου; Ή μήπως με την ανθοδέσμη σας; Ένα καλό μέρος να ξεκινήσετε την προετοιμασία για τη μεγάλη μέρα είναι να δείτε τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια του 2022, που ταιριάζουν σε κάθε αισθητική και στιλ

Νύχια για γάμο | Οι πιο κομψές τάσεις για φέτος

'90s Supermodel Nails 

Διαβάστε Επίσης

Με τα '90s να εξακολουθούν να εμπνέουν τις νέες τάσεις της ομορφιάς, καμία εντύπωση δεν προκαλεί ότι στο προσκήνιο ήρθε το μανικιούρ, που αγαπούσαν τα supermodels της θρυλικής δεκαετίας. Το λεγόμενο " '90s supermodel nude look" είναι ένα απλό, απαλό ροζ μανικιούρ, που επιτρέπει στη φυσική λευκή άκρη των νυχιών να ξεπροβάλλει διακριτικά.

Πολλές είναι οι celebrities του Hollywood, που έχουν υιοθετήσει τους τελευταίους μήνες την τάση -ανάμεσά τους οι Hailey Bieber, Zendaya και Jennider Lopez- επιβεβαιώνοντας τη δυναμική επιστροφή των barely there χρωμάτων στα νύχια. 

Square Nails

Ένα κλασικό nude βερνίκι θα είναι πάντα μια καλή επιλογή για νύχια για γάμο. Αν θέλετε να κάνετε το μανικιούρ σας να δείχνει πιο μοντέρνο, προτιμήστε ένα τετράγωνο σχήμα.

American Manicure

Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ έχει έντονη ροζ βάση και λευκή άκρη, που δημιουργεί σχετικά έντονη αντίθεση. Το αμερικάνικο μανικιούρ πάλι, αν και το θυμίζει αρκετά, είναι πολύ πιο φυσικό. Η άκρη είναι βαμμένη με ένα πολύ πιο απαλό και φυσικό λευκό, που κάνει τα νύχια να δείχνουν "καθαρά" και περιποιημένα, ακριβώς δηλαδή ό,τι χρειάζεστε για τη μέρα του γάμου σας.

Tiny French Manicure

Φέτος τα μινιμαλιστικά μανικιούρ, που αντιστέκονται στη φλυαρία των extravagant nail art designs και αρέσκονται στη διακριτική κομψότητά τους, βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων. Αν θέλετε λοιπόν να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας με ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ, προτιμήστε την πιο "αδύνατη" διακριτική εκδοχή του.

Διαβάστε Επίσης