Runway Report | Οι κορυφαίες τάσεις στο πεντικιούρ για φέτος την άνοιξη σύμφωνα με τους σχεδιαστές

Τα χρώματα που κυριάρχησαν στο catwalk κατά τη διάρκεια των fashion weeks του Σεπτεμβρίου.

Οι εσπαντρίγιες έχουν αρχίσει να κάνουν δειλά δειλά τις πρώτες τους εμφανίσεις στο street style, με τα σανδάλια και τα πέδιλα να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους να "λάμψουν". Η περιποίηση των άκρων θεωρείται λοιπόν πλέον επιτακτική. Ακολουθούν οι επικρατέστερες τάσεις στο πεντικιούρ 2022 σύμφωνα με τα SS22 shows, που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των εβδομάδων μόδας του περασμένου Σεπτεμβρίου:

Οι μεγαλύτερες τάσεις στο πεντικιούρ 2022 σύμφωνα με τους σχεδιαστές

Nude

Runway Report | Οι κορυφαίες τάσεις στο πεντικιούρ για φέτος την άνοιξη σύμφωνα με τους σχεδιαστές

Το χρώμα που ενέκριναν περισσότερο από κάθε άλλο οι σχεδιαστές για το πεντικιούρ του 2022 δεν ήταν άλλο από το κλασικό και διαχρονικό nude.

πεντικιούρ 2022

Διαβάστε Επίσης

Με glossy nude νύχια επέλεξε να συνδυάσει τα boho σανδάλια της η σχεδιάστρια Ulla Johnson, ενώ την ίδια safe επιλογή έκανε και ο οίκος Blumarine, επιτρέποντας στις Y2K λεπτομέρειες των πέδιλων, που παρουσίασε για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

πεντικιούρ 2022

Με nude πεντικιούρ συνδύασε και ο οίκος Versace τα platform shoes του, ενώ την ίδια οδό ακολούθησαν πολλά ακόμα fashion houses, ανάμεσά τους τα Balmain, Altuzarra και Sandy Liang

Burgundy

πεντικιούρ 2022

Στον αντίποδα, ο οίκος Tory Burch αν και επέλεξε nude μανικιούρ για τα μοντέλα του στο show του κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, προτίμησε μια τυπικά χειμερινή απόχρωση για το πεντικιούρ τους. Τα βουργουνδί -σχεδόν μαύρα- νύχια τους ταίριαζαν με τις μαύρες λεπτομέρειες της συλλογής, ολοκληρώνοντας ιδανικά κάθε εμφάνιση.

Brown

πεντικιούρ 2022

Μια ακόμα μεγάλη τάση στο catwalk ήταν τα milky καφέ πεντικιούρ. Στο show του οίκου Tory Burch τα είδαμε συνδυασμένα με εντυπωσιακά σατέν πέδιλα, αποτελώντας μια ελαφρώς πιο ενδιαφέρουσα εναλλακτική των κλασικών nude. 

Eggplant Purple

πεντικιούρ 2022

Ο οίκος Missoni έκανε τη διαφορά στο show για τη SS22 συλλογή του συνδυάζοντας τις dark και metallic δημιουργίες του με pops of colours στα παπούτσια. Οι διακριτικές χρωματικές πινελιές ενισχύθηκαν με τα σκουρόχρωμα μοβ πεντικιούρ των μοντέλων.

Baby Pink

πεντικιούρ 2022

Ο girly χαρακτήρας της SS22 συλλογής του οίκου Moschino αποτέλεσε την έμπνευση και για το πεντικιούρ των μοντέλων, το οποίο κινήθηκε σε baby pink αποχρώσεις.

Διαβάστε Επίσης