X

Η απάντηση της Estée Lauder στο νόμο περί απαγόρευσης των αμβλώσεων

Η βιομηχανία της ομορφιάς παίρνει θέση στο φλέγον ζήτημα των ημερών.

Στις 24 Ιουνίου, με ψηφοφορία 6-3, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε την απαγόρευση της άμβλωσης σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ, γυρίζοντας τουλάχιστον 50 χρόνια πίσω το βιβλίο της ιστορίας. Πολλά ήταν τα beauty brands που αποφάσισαν να "απαντήσουν" στην αφαίρεση αυτού του συνταγματικού δικαιώματος των γυναικών, ανάμεσά τους εκείνα του ομίλου Estée Lauder.

Διαβάστε Επίσης

"Στην The Estée Lauder Companies, η υγεία, η ευεξία και η ασφάλεια των υπαλλήλων μας είναι η πρώτη προτεραιότητά μας και δεσμευόμαστε να στηρίζουμε τους υπαλλήλους μας και τα εξαρτώμενα από εκείνους άτομα, που είναι μέλη στο ιατρικό πλάνο της ECL με κατανοητά προγράμματα προνομίων, που τους επιτρέπουν να παίρνουν αποφάσεις για την υγεία τους. 

Επεκτείνουμε αυτά προγράμματα προνομίων για να συμπεριλαμβάνουν την κάλυψη του ταξιδιού και της απαραίτητης διαμονής για να έχουν επιλογές αναπαραγωγικής υγειονομικής περίθαλψης μέσα στις ΗΠΑ, που μπορεί να μην είναι εύκολα προσβάσιμες ή τοπικά διαθέσιμες στους υπαλλήλους και στα εξαρτώμενα από εκείνους άτομα", γράφει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ομίλου. 

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:


Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι περισσότερα από 60 wellness και beauty brands, όπως τα Anastasia Beverly Hills, Benefit Cosmetics, Fenty Skin και Glow Recipe, ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Don't Ban Equality, το μεγαλύτερο δίκτυο επιχειρήσεων που υποστηρίζει τα αναπαραγωγικά δικαιώματα και την ολοκληρωμένη υγειονομική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένων των αμβλώσεων, κάνοντας ξεκάθαρη τη θέση που παίρνουν στο φλέγον θέμα των ημερών.

Διαβάστε Επίσης