Η Jennifer Lopez προτείνει μία νέα ενδιαφέρουσα εκδοχή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ

Είναι ιδανική για εσάς που αγαπάτε το μακρύ μήκος στα νύχια.

Με το γαλλικό μανικιούρ να διατηρεί ακέραια τη θέση του στη λίστα με τις τάσεις στα νύχια των τελευταίων χρόνων, δεν αποκλείεται να μοιάζει βαρετό σιγά σιγά στα μάτια σας. Η Jennifer Lopez έρχεται να προτείνει μια νέα εκδοχή του κλασικού στιλ δίνοντας έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σας.

Η νέα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ που αγαπά η Jennifer Lopez

Ο go-to manicurist της, Tom Bachik, ανέβασε πριν μερικές εβδομάδες ένα από τα αγαπημένα μανικιούρ της Λατίνας star, μία ενδιαφέρουσα παραλλαγή των french nails.

Διαβάστε Επίσης

Αντί να βάψει λευκή την άκρη των coffin shaped νυχιών της, ο Bachik προτίμησε να δημιουργήσει διαγώνιες λευκές γραμμές σε δύο από τα νύχια της JLo, ενώ στα υπόλοιπα δημιούργησε ένα ανάποδο γαλλικό μανικιούρ σχεδιάζοντας τη χαρακτηριστική λευκή γραμμή στη βάση των νυχιών. Το μανικιούρ ολοκληρώθηκε από 3D λευκά λουλούδια.

Αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, αλλά δεν αγαπάτε τα τόσο ιδιαίτερα σχέδια, δοκιμάστε να υιοθετήσετε την τάση του baby french manicure, δηλαδή του γαλλικού μανικιούρ με πολύ λεπτή γραμμή στην άκρη ή στη βάση των νυχιών για ένα πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα ή εναλλακτικά αντικαταστήστε το λευκό βερνίκι της άκρης με ένα χρωματιστό, όπως προστάζει η τάση του colourful french manicure.

Εξίσου κομψή επιλογή για φέτος είναι και το half moon manicure, για το οποίο θα πρέπει να αφήσετε εντελώς "γυμνό” ένα μισοφέγγαρο στην βάση των νυχιών σας ή και την άκρη τους.

Διαβάστε Επίσης