Emmys 2022 | Οι 5 τάσεις ομορφιάς που πρωταγωνίστησαν στο κόκκινο χαλί

Τα hair και makeup trends που πήραν την έγκριση των πιο κομψών stars.

Η 74η διοργάνωση των βραβείων Emmy πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Los Angeles με τους μεγαλύτερους stars της μικρής οθόνης να σπεύδουν στο κόκκινο χαλί για να φωτογραφηθούν πριν την πολυαναμενόμενη βράβευση των καλύτερων ηθοποιών της χρονιάς. Για μία ακόμα φορά οι εμφανίσεις των λαμπερών καλεσμένων δεν απογοήτευσαν. Ανάμεσα σε φυσικά και smokey makeup looks και glam χτενίσματα, ξεχώρισαν πέντε beauty trends, που φαίνεται πως έχουν την έγκριση των πιο stylish celebrities:

Emmys 2022 | Οι 5 τάσεις ομορφιάς που πρωταγωνίστησαν στο κόκκινο χαλί

 Bob

Emmys 2022 | Οι 5 τάσεις ομορφιάς που πρωταγωνίστησαν στο κόκκινο χαλί

Ενώ πολλοί είναι εκείνοι που προβλέπουν την επιστροφή των πολύ μακριών μαλλιών, το κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Emmy απέδειξε πως το καρέ εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη τάση

Emmys 2022

Η Rosario Dawson περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα sleek wet hair look, ενώ η Elle Fanning ολοκλήρωσε την red carpet εμφάνισή της με ένα retro bob χτένισμα. Η Christina Ricci εντυπωσίασε με το αυστηρό καρέ της, ενώ η Jung Ho-Yeon προτίμησε ανάλαφρους κυματισμούς

Mauve Lips

Emmys 2022

Τα '90s είχαν την τιμητική τους στο κόκκινο χαλί, με το mauve κραγιόν να αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των stars. Μεταξύ εκείνων που το επέλεξαν ήταν η Sydney Sweeney, η Kim Ji-Yeon, η Sandra Oh, η Christina Ricci και η Rhea Seehorn.

Emmys 2022

'90s Smokey Eyes

Emmys 2022

Μιλώντας για '90s makeup, μία ακόμα throwback τάση, που κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί ήταν τα smokey eyes σε καφέ αποχρώσεις με την Lily James, την Christina Ricci και την Rhea Seehorn να έχουν με διαφορά τα ωραιότερα.

Glazed Doughnut Nails

Τα νύχια είναι συνήθως το λιγότερο αξιομνημόνευτο μέρος μίας red carpet εμφάνισης. Όχι όμως φέτος, αφού η πλειονότητα των stars, που παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων Emmy 2022 είπαν "ναι" στην ίδια τάση. 

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος για τα λεγόμενα glazed doughnut nails, δηλαδή τα λευκά-ροζ περλέ νύχια, που έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή ύστερα από την εμφάνιση της Hailey Bieber στο φετινό Met Gala. 

Η Christina Ricci και η Kerry Washington υιοθέτησαν την τάση σε μακριά, αμυγδαλωτά νύχια, ενώ η Zendaya απέδειξε πως το εν λόγω μανικιούρ μπορεί να είναι εξαιρετικά κολακευτικό και σε κοντά νύχια. 

H Sydney Sweeney, η οποία "μοιράζεται" με την Bieber την ίδια manicurist, υιοθέτησε την φθινοπωρινή εκδοχή της τάσης, ενσωματώνοντας λίγο γκρι στην άκρη των νυχιών, που δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον gradient αποτέλεσμα.

Hair Accessories

Emmys 2022

Πολλές ήταν οι celebrities που έκαναν το απόλυτο beauty statement στο κόκκινο χαλί, διακοσμώντας τα μαλλιά τους με λαμπερά hair accessories

Emmys 2022

Η Zendaya έκανε ένα "βασιλικό" χτένισμα, διακοσμώντας τα voluminous μαλλιά της με μία μεταξωτή μαύρη κορδέλα, ενώ η Elle Fanning διακόσμησε το retro bob της με ένα λαμπερό hair clip

Emmys 2022
Emmys 2022

Η Sheryl Lee Ralph μάζεψε τα μαλλιά της σε μία μακριά πλεξούδα, την οποία και διακόσμησε με στρας, ενώ η Jung Ho-yeon ακολούθησε την πιο μίνιμαλ οδό, στερεώνοντας ένα λουλούδι στην κορυφή του κεφαλιού της, ακριβώς πίσω από τις αφέλειές της.

Διαβάστε Επίσης