Το κραγιόν που θα αντικαταστήσει το κλασικό κόκκινο την επόμενη χρονιά

Οι σχεδιαστές δήλωσαν ξεκάθαρα την προτίμησή τους σε μια συγκεκριμένη απόχρωση.

Ο fashion month είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί χωρίς την εμφάνιση κόκκινων lip looks στο catwalk. Οι σχεδιαστές κατέθεσαν τις ψήφους τους για την επόμενη σεζόν και τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα ως προς το ποια απόχρωση θα φορεθεί περισσότερο τη νέα χρονιά.

Κόκκινο κραγιόν 2023 | Η απόχρωση που θα φορεθεί περισσότερο  τη νέα χρονιά

Διαβάστε Επίσης

Κάθε σεζόν οι κορυφαίοι σχεδιαστές δίνουν νέα πνοή στο διαχρονικό lip look και η SS23 δεν αποτέλεσε εξαίρεση με όλους να συμφωνούν πως οι orange red αποχρώσεις αποτελούν την πιο stylish επιλογή για την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για μία απόχρωση, η οποία είναι αρκετά πιο ζωηρή από ένα αληθινό κόκκινο και είναι ο ιδανικός τρόπος για να φωτίσετε το πρόσωπό σας, ακόμα κι αν δεν θέλετε να φορέσετε μακιγιάζ στα μάτια σας.

Για να υιοθετήσετε την τάση, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι για να περιγράψετε τα χείλη σας πριν τα "γεμίσετε", έτσι ώστε το κραγιόν να παραμείνει στη θέση του όλη τη μέρα και να έχετε ένα πιο polished look. 

Director's Tip: Μετά τα 50 προτιμήστε κραγιόν με satin φινίρισμα ή ολοκληρώστε το lip look σας με ένα gloss, έτσι ώστε να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο σαρκώδη και νεανικά. Αν πάλι δεν αγαπάτε τα έντονα κραγιόν, μετά την εφαρμογή του κραγιόν ταμπονάρετε απαλά τα χείλη σας με τα ακροδάχτυλά σας για ένα ελαφρώς πιο undone αποτέλεσμα.

Ακολουθούν οι οίκοι προτείνουν πορτοκαλί κραγιόν για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2023:

N° 21

κόκκινο κραγιόν 2023

Helen Anthony

Rejina Pyo

Molini London

Schiaparelli

κόκκινο κραγιόν 2023

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αντίποδα υπήρχαν και οι οίκοι που πρότειναν ασυνήθιστα σκουρόχρωμα μπορντό κραγιόν για την επόμενη σεζόν:

Chanel

Chanel

Molly Goddard

κόκκινο κραγιόν 2023

Διαβάστε Επίσης