Sarah Jessica Parker | Το αγαπημένο της concealer είναι ιδανικό για μετά τα 50

Για ένα πιο φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

Η Sarah Jessica Parker είναι μία από εκείνες τις celebrities που ο χρόνος μοιάζει να μην τις αγγίζει. Ακόμα και 29 χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας Hocus Pocus και 24 χρόνια μετά την πρεμιέρα του Sex and the City, η 57χρονη σήμερα ηθοποιός εξακολουθεί να δείχνει λαμπερή, μένοντας πιστή στο στιλ της, αλλά προσαρμόζοντας πάντα το μακιγιάζ της στις ανάγκες της επιδερμίδας της σε κάθε δεκαετία.

Αν και τα σκουρόχρωμα smokey eyes εξακολουθούν να αποτελούν μέρος της signature εικόνας της, η ηθοποιός πλέον προτιμά πιο dewy προϊόντα μακιγιάζ, που χαρίζουν λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό της.

Το αγαπημένο concealer της Sarah Jessica Parker

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της η makeup artist της, Elaine Offers, το concealer το οποίο χρησιμοποιεί για το μακιγιάζ της είναι το best selling Radiant Creamy Concealer της Nars (sephora.gr).

Sarah Jessica Parker | Το αγαπημένο της concealer είναι ιδανικό για μετά τα 50

Διαβάστε Επίσης

Το εφαρμόζει τόσο στην περιοχή κάτω από τα μάτια της για να καλύψει τους μαύρους κύκλους, όσο και στο κόκκαλο της μύτης και γύρω από το στόμα για να χαρίσει φως στο πρόσωπό της. Δεν παραλείπει να "κλειδώσει" το αποτέλεσμα με την Brightening Powder της Laura Mercier στην απόχρωση 1 για έξτρα λάμψη.

Μετά τα 50 επιλέξτε ενυδατικά, κρεμώδη concealers με dewy φινίρισμα, όπως το Radiant Creamy Concealer της Nars, που απλώνονται εύκολα, προσφέροντας προσαρμόσιμη κάλυψη και φυσική λάμψη. Αν και η έντονη χρήση πούδρας δεν συνίσταται για τις ώριμες επιδερμίδες, είναι εξαιρετικά σημαντικό να σετάρετε ελαφρώς το concealer με μία διάφανη πούδρα έτσι ώστε να μην "κάτσει" στις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια. 

Director's Note: Επιλέξτε ένα concealer έναν με δύο τόνους πιο ανοιχτόχρωμο από την επιδερμίδα σας έτσι ώστε να φωτίσετε το βλέμμα σας κάνοντας τη συνολική εικόνα σας να δείχνει πιο νεανική.

Διαβάστε Επίσης