Emily in Paris | Η λεπτομέρεια στο μακιγιάζ της "Sylvie" που κάθε γυναίκα άνω των 60 πρέπει να αντιγράψει

Η Philippine Leroy-Beaulieu κατάφερε να ξεχωρίσει ακόμα και δίπλα στις νεότερες συμπρωταγωνίστριές της.

Το βράδυ της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου 2022 στο Θέατρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς Emily in Paris, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου. Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς ήταν εκεί, από την Lily Collins, μέχρι την Ashley Park και την Camille Razat, βάζοντας τα δυνατά τους να εντυπωσιάσουν στο κόκκινο χαλί. Η εμφάνιση ωστόσο που έκλεψε την παράσταση ήταν εκείνη της Philippine Leroy-Beaulieu, της τηλεοπτικής Sylvie.

Διαβάστε Επίσης

Η Γαλλίδα ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο strapless midi φόρεμα, το οποίο συνδύασε με leopard print μπότες και δερμάτινα γάντια. Αν και βρίσκεται στο κατώφλι των 60, κατάφερε να δείχνει το ίδιο λαμπερή με τις νεότερες συμπρωταγωνίστριές της χάρη σε μια πολύ συγκεκριμένη λεπτομέρεια στο μακιγιάζ της. 

Philippine Leroy-Beaulieu

Η Philippine Leroy-Beaulieu έδωσε μεγάλη προσοχή στα φινιρίσματα των προϊόντων μακιγιάζ, που χρησιμοποίησε, κάτι που επηρέασε δραματικά το τελικό αποτέλεσμα. Αντί να επιλέξει ένα ματ foundation, επέλεξε προϊόν με dewy φινίρισμα, που έκανε την επιδερμίδα της να δείχνει πιο φρέσκια και "ξεκούραστη", ενώ το ίδιο έκανε και με το ρουζ, προτιμώντας ένα ιριδίζον προϊόν, που χάρισε μια πολύ κολακευτική λάμψη στο πρόσωπό της.

Όσον αφορά τα χείλη της, επέλεξε ένα satin κραγιόν, που χάρισε μια διακριτική λάμψη στα χείλη της, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο νεανικά και σαρκώδη. Η τελική λαμπερή πινελιά δόθηκε με μία ελαφρώς ιριδίζουσα σκιά στο χρώμα της σαμπάνιας σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Director's Note: Παρατηρήστε ότι αντί για ένα sleek ίσιο hair look, προτίμησε να χτενίσει τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς, κάτι που επίσης χάρισε μια νεανική ανεμελιά στην εμφάνισή της.

Διαβάστε Επίσης