Το μυστικό της Sarah Jessica Parker για ένα πιο σαγηνευτικό βλέμμα είναι αυτό που λατρεύουν όλοι οι makeup artists

Το βήμα που δεν παραλείπει ποτέ πριν την εφαρμογή της mascara.

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που η Sarah Jessica Parker έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της ως Carrie Bradshaw στον πιλότο του Sex and the City στις 6 Ιουνίου του 1998. Δύο πράγματα έχουν μείνει ίδια: Η επιρροή που ασκεί στο χώρο της μόδας και η αγάπη της για το έντονο μακιγιάζ ματιών. Μέχρι σήμερα η SJP εξακολουθεί να αφήνει το μακιγιάζ της απλό, δίνοντας έμφαση στα μάτια της. Το "μυστικό της όπλο"; Ένα ψαλίδι βλεφαρίδων.

Διαβάστε Επίσης

Όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της, εδώ και δέκα χρόνια χρησιμοποιεί την ίδια σκιά για να τονίσει το βλέμμα της. Ο λόγος για την Caviar Stick Eyeshadow του brand Laura Mercier (atticadps.gr), η οποία καθώς είναι σε μορφή liner, είναι ιδανική για τα smokey looks, που τόσο αγαπά. "Την έχω πάντα μαζί μου. Γιατί βασικά δεν φοράω τίποτα άλλο", είχε πει. Τώρα, ανεβάζοντας μια candid φωτογραφία της στο Instagram, αποκαλύφθηκε και το άλλο μυστικό της για σαγηνευτικό βλέμμα, το οποίο δεν είναι άλλο από το ψαλίδι βλεφαρίδων.

Sarah Jessica Parker

Πρόκειται για ένα από τα staple εργαλεία στο kit κάθε makeup artist, καθώς με μία απλή κίνηση "πίεσης κι απελευθέρωσης" αιχμαλωτίζει ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες χαρίζοντας έντονη καμπυλότητα που διαρκεί. "Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι να μη δίνουν καμπύλη στις βλεφαρίδες τους. Πιστεύω πως αυτό κάνει μεγάλη διαφορά" λέει η celebritiy makeup artist Erin Parsons, επικροτώντας την επιλογή της.

Ακολουθήστε λοιπόν το παράδειγμά της, κι αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ των ματιών σας και πριν εφαρμόσετε τη mascara, χρησιμοποιήστε το ψαλίδι βλεφαρίδων για να τους δώσετε έντονη καμπυλότητα και να κάνετε το βλέμμα σας να δείχνει πιο σαγηνευτικό και τα μάτια σας πιο μεγάλα.

Διαβάστε Επίσης

Director's Choice | Τα καλύτερα ψαλίδια βλεφαρίδων για να διαλέξετε

The Eyelash Curler, Kevyn Aucoin (cultbeauty.com)

The Eyelash Curler, Kevyn Aucoin (cultbeauty.com)

Eyelash Curler, Shiseido

Eyelash Curler, Shiseido

Dior Backstage Eyelash Curler, Dior

Dior Backstage Eyelash Curler, Dior

Full Lash Curler, MAC Cosmetics

Full Lash Curler, MAC Cosmetics

Eyelash Curler, Sephora Collection (sephora.gr)

Eyelash Curler, Sephora Collection (sephora.gr)