Πριγκίπισσα Iman | Το νυφικό beauty look της ήταν ένα masterclass στη διαχρονική κομψότητα

Κλασικό και ταυτόχρονα φρέσκο.

Πριν από μερικές μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου 2023, η πριγκίπισσα Iman της Ιορδανίας, κόρη της βασίλισσας Ράνιας και του βασιλιά Abdullah, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Jameel Alexander Thermiotis, σε μία κομψή τελετή, παραδίδοντας μαθήματα ανεπιτήδευτης κομψότητας.

Πριγκίπισσα Iman | Το νυφικό beauty look της ήταν ένα masterclass στη διαχρονική κομψότητα

Η πριγκίπισσα παντρεύτηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό με μακριά μανίκια και φλοράλ κεντήματα με την υπογραφή του οίκου Dior και της creative director, Maria Grazia Chiuri. Η νυφική της εμφάνιση ολοκληρώθηκε με ένα κεντημένο πέπλο, το οποίο στηριζόταν στην τιάρα της, αλλά και ένα διαχρονικά κομψό beauty look. 

Διαβάστε Επίσης

Πίσω από το μακιγιάζ της κρύβεται η makeup artist Valeria Ferreira, το πελατολόγιο της οποίας περιλαμβάνει πολλά ονόματα A-listers, όπως εκείνα των Lily James, Simone Ashley και Anya Taylor-Joy. Για τη μεγάλη ημέρα της πριγκίπισσας Iman, η Ferreira τής χάρισε διακριτικά smokey eyes σε καφέ τόνους, πλούσια, fluffy φρύδια, λαμπερή, φυσική επιδερμίδα και "βελούδινα", καλοσχηματισμένα χείλη βαμμένα με ένα διάφανο nude κραγιόν, που κολάκευε υπέροχα την επιδερμίδα της.


Πρόκειται για την 2.0 εκδοχή του καθημερινού μακιγιάζ της πριγκίπισσας, ένα master class στη διαχρονική κομψότητα. Τόσο τα διακριτικά smokey eyes, όσο και το απαλό κραγιόν αναδείκνυαν τη φυσική ομορφιά της, κάνοντάς τη να λάμπει τη μέρα του γάμου της. 

Η τελική πινελιά δόθηκε με ένα επιμελώς ατημέλητο χαμηλό updo με χωρίστρα στη μέση, το οποίο ήταν ιδανικό για το νεαρό της ηλικίας της. 

Διαβάστε Επίσης