Η Helena Christensen υιοθέτησε το μακιγιάζ που "γλυκαίνει" τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Το χρώμα που κολακεύει όλους τους τόνους δέρματος.

Το μονοχρωματικό μακιγιάζ και μάλιστα εκείνο σε ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στην ομορφιά αυτήν την στιγμή με δεκάδες stars του Hollywood να ενδίδουν στην ανεπιτήδευτη γοητεία του. Στη λίστα με τις φανατικές θαυμάστριές του προστέθηκε τώρα και η Helena Christensen.

Η Helena Christensen υιοθέτησε το μακιγιάζ που "γλυκαίνει" τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Διαβάστε Επίσης

Το θρυλικό supermodel των '90s παρευρέθηκε στο φετινό amfAR Gala στις Κάννες φορώντας ένα maxi ροζ φόρεμα με cut outs και ασορτί κάπα, το οποίο συνόδευσε με ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ. Η Helena Christensen έμεινε πιστή στα αγαπημένα της smokey eyes, ζητώντας ωστόσο από τον go-to makeup artist της, Hung Vanngo, μία πιο "ελαφριά" εκδοχή τους με μια "δόση" ροζ σκιάς. Το υπόλοιπο beauty look της κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς, με τα μήλα της να έχουν τονιστεί με ένα peachy pink ρουζ και τα χείλη της με ένα ροζ gloss.

Τόσο το ροζ, όσο και το ροδακινί είναι δύο εξαιρετικά χρώματα για το μακιγιάζ κάθε γυναίκας ανεξάρτητα από την ηλικία της, αφού κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας, ενώ "γλυκαίνουν" τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για να δείχνει το μακιγιάζ σας όσο το δυνατόν πιο κομψό μετά τα 50, αποφύγετε τα υπερβολικά ιριδίζοντα και glittery φινιρίσματα και προτιμήστε προϊόντα σε πιο απαλές peach και ροζ αποχρώσεις με satin φινίρισμα.

Διαβάστε Επίσης