Οι ωραιότερες σκιές ματιών για γυναίκες άνω των 50

Οι πιο κομψές αποχρώσεις και τα πιο κολακευτικά φινιρίσματα.

Το ιδανικό μακιγιάζ ματιών μετά τα 50 είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αν ωστόσο ψάχνετε τρόπους να το κάνετε όσο πιο κολακευτικό γίνεται, τότε ναι, είναι φρόνιμο να ακολουθήσετε κάποιους "κανόνες" και να βάλετε στο νεσεσέρ σας τα προϊόντα εκείνα στα οποία ορκίζονται οι makeup artists για το μακιγιάζ της ώριμης επιδερμίδας. Παρακάτω θα βρείτε τις σκιές ματιών, που θα τονίσουν μόνο το βλέμμα σας, κι όχι και τις ατέλειες της επιδερμίδας σας:

Οι ωραιότερες σκιές ματιών για μετά τα 50

Τα must-have χρώματα

Διαβάστε Επίσης

Στην πραγματικότητα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα σας αρέσει ή σας εκφράζει την εκάστοτε στιγμή. Αν θέλετε όμως να κάνετε το μακιγιάζ σας με βάση τους κανόνες, τότε μείνετε μακριά από πολύ έντονα χρώματα, όπως το μπλε, το πράσινο και το φούξια και προτιμήστε neutral αποχρώσεις. Τα χρώματα, που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας για το καθημερινό -κι όχι μόνο- μακιγιάζ σας είναι το καφέ, το "ζεστό" μπεζ, το λαδί, το ροδακινί και το taupe.

Τα πιο κολακευτικά φινιρίσματα

Όλοι οι makeup artists συμφωνούν πως οι σκιές ματιών με satin φινίρισμα είναι και οι πιο κολακευτικές για τις γυναίκες άνω των 50. Ο λόγος είναι ότι τόσο οι ματ, όσο και οι έντονα ιριδίζουσες ή glitter σκιές τείνουν να "κάθονται" περισσότερο στις λεπτές γραμμές και να τονίζουν τις ατέλειες τις επιδερμίδας

Η σωστή εφαρμογή 

Ξεκινήστε εφαρμόζοντας ένα primer ματιών για να δημιουργήσετε έναν ομοιόμορφο καμβά και να βοηθήσετε τις σκιές να "κολλήσουν" καλύτερα και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Στη συνέχεια εφαρμόστε τις σκιές ματιών της επιλογής σας χρησιμοποιώντας τα ακροδάχτυλά σας για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα ή ένα πινέλο για ένα πιο ανάλαφρο look. 

Διαβάστε Επίσης