Η επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια κάνει κάθε outfit να δείχνει πιο πολυτελές

Μίνιμαλ και ταυτόχρονα statement.

Τα neon χρώματα και τα ευφάνταστα nail art σχέδια δεν είναι ο μόνος τρόπος να κάνετε το δικό σας statement με το μανικιούρ σας. Η επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια 2023 θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσετε την κομψότητα και τη φινέτσα του στιλ σας.

Η νέα μεγάλη τάση στα νύχια για το 2023

Διαβάστε Επίσης

Τρία χρόνια μετά το Métiers d’Art show στο Grand Palais στο Παρίσι, όπου ο οίκος Chanel συνόδευσε τη συλλογή του με λευκά περλέ μανικιούρ, διακοσμημένα με το iconic διπλό C, το γαλλικό fashion house επαναφέρει την τάση του logomania.

Μία καρτέλα με 45 nail stickers έχει προστεθεί στη γκάμα προϊόντων ομορφιάς του οίκου, η οποία διατίθεται αποκλειστικά με το Set Le Vernis, μαζί με το Le Vernis Incendiaire, το Le Vernis Insomniaque and to Le Gel Coat. 

Τόσο ο διάσημος celebrity nail artist, Tom Bachik, όσο και πληθώρα fashionistas ανά τον κόσμο έχουν "αγκαλιάσει" ήδη την τάση, ολοκληρώνοντας το μανικιούρ, αλλά και το πεντικιούρ τους με τα αυτοκόλλητα του οίκου.

Ο οίκος Chanel δεν είναι ο μόνος που προτείνει διακοσμητικά αυτοκόλλητα για τα νύχια για φέτος. Ο οίκος Alice + Olivia παρουσίασε μέσω του SS23 show του μια πληθώρα νοσταλγικών nail art looks, ανάμεσά τους μαύρα μανικιούρ με studs αλλά και logos αγαπημένων snacks. Με nails stikers "στολίστηκαν" και τα νύχια των μοντέλων στο FW23 show του brand Love Shack Fancy με τα λαμπερά floral nail looks να είναι μερικά από τα πιο ιδιαίτερα μανικιούρ που παρουσιάστηκαν.

Διαβάστε Επίσης