Η Sarah Jessica Parker βρήκε την πούδρα που φωτίζει όσο καμία άλλη τους μαύρους κύκλους

Η must προσθήκη στη συλλογή κάθε γυναίκας άνω των 50.

Οι μαύροι κύκλοι εκτός από σημάδι κούρασης, αποτελούν επίσης και σημάδι γήρανσης που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες άνω των 50 -συμπεριλαμβανομένης και της Sarah Jessica Parker. Η εύρεση προϊόντων, που θα χαρίζουν φως στην περιοχή, χωρίς όμως να "κάθονται" στις λεπτές γραμμές φαντάζει άθλος. Κι όμως η on screen Carrie Bradshaw κατάφερε να βρει ένα τέτοιο προϊόν.

Διαβάστε Επίσης

Προ ημερών ο makeup artist Matin Maulawizada επιμελήθηκε το μακιγιάζ της για μια εκδήλωση στο Hamptons και μοιράστηκε την πλήρη λίστα με τα προϊόντα που χρησιμοποίησε. Ανάμεσά τους ήταν και η πούδρα, που κάθε γυναίκα άνω των 50 αξίζει να έχει στη συλλογή της. 

Ο λόγος για την Secret Brightening Powder for Under Eyes της Laura Mercier, η οποία είναι ειδικά κατασκευασμένη για την περιοχή των ματιών. Πρόκειται για μια εξαιρετικά λεπτόκοκκη, διάφανη πούδρα, η οποία χαρίζει λάμψη στο βλέμμα και φωτίζει τους μαύρους κύκλους χωρίς όμως να εισχωρεί στις λεπτές γραμμές και να τονίζει τις ατέλειες της περιοχής των ματιών.

πούδρα

Director's Note: Για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους ξεκινήστε με την εφαρμογή ενός concealer. Θυμηθείτε πως οι ροζ – σομόν αποχρώσεις είναι ιδανικές για την περιοχή κάτω από τα μάτια, καθώς μπορούν να καλύψουν πολύ καλά τους μπλε και γκρίζους τόνους. Ένα concealer σε μορφή στυλό θα δώσει λάμψη στην περιοχή, παρέχοντας όμως πολύ ελαφριά κάλυψη. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα concealer στο χρώμα της επιδερμίδας, επιλέξτε μια απόχρωση μερικούς τόνους πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα σας για να δώσετε λάμψη στο βλέμμα. Έπειτα, σετάρετε το προϊόν χρησιμοποιώντας μια λεπτόκοκκη, διάφανη πούδρα.

Διαβάστε Επίσης