Nail Trends SS24 | Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Τώρα που ο καιρός έχει βάλει επίσημα τα ανοιξιάτικα του (ίσως και τα καλοκαιρινά του) είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσετε το μανικιούρ σας, επιλέγοντας πιο φωτεινά χρώματα. Για έμπνευση στραφείτε για μία ακόμα φορά στους κορυφαίους σχεδιαστές, οι οποίοι ενώ παρουσίαζαν τις SS24 συλλογές τους τον περασμένο Σεπτέμβριο έκαναν και ορισμένες ενδιαφέρουσες προτάσεις όσον αφορά το μανικιούρ της σεζόν. Από τη νέα εκδοχή των chrome nails, μέχρι ballet-inspired manis, ακολουθούν οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για την άνοιξη 2024 για να τις υιοθετήσετε πρώτη:

Νύχια άνοιξη 2024 |  Οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Nouveau French

Για μια πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, ο οίκος Prabal Gurung αντικατέστησε την κλασική λευκή άκρη με μεταλλικά chrome βερνίκια σε χρυσό, αλλά και λευκό χρώμα, ενώ ολοκλήρωσε το nail look με 3D λεπτομέρειες.

"Μεταλλικά" γαλλικά μανικιούρ είδαμε και στο show του οίκου LaQuan Smith με τη ροζ βάση να δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση.

Chrome 2.0

Η νέα εκδοχή των chrome nails φλερτάρει με τα metallics, με τον οίκο LAPOINTE να προτείνει πολύ μακριά, stiletto nails σε ασημί χρώμα. 

Balletcore


H τάση του balletcore συνεχίζει την κυριαρχία της με τον οίκο Mirror Palais να προτείνει ρομαντικά μανικιούρ σε ροζ και σαμπανιζέ αποχρώσεις.

Διαβάστε Επίσης

Τα ημιδιάφανα βερνίκια με έντονη λάμψη από μικροσκοπικά glitter είναι μία ακόμα κομψή πρόταση για ένα balletcore μανικιούρ, όπως απέδειξαν τα shows των οίκων Adeam και Christian Siriano.

Minimal Manis

Το nail art στο show του οίκου Jason Wu ήταν απλό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό με την celebrity artist Jin Soon Choi να αναβαθμίζει το κλασικό "καθαρό" μανικιούρ με γραμμές και βούλες σε μαύρο χρώμα.

Μίνιμαλ nail art είδαμε και στο show του οίκου Staud με τα νύχια των μοντέλων να έχουν στολιστεί με θαλασσί γραμμές.

Άξια αναφοράς είναι και τα "γυμνά" κοντά νύχια στο Sandy Liang SS24 runway show με την nail artist Holly Falcone να τα διακοσμεί με λεπτεπίλεπτους φιόγκους. 

Chocolate

Η κυριαρχία του καφέ χρώματος στα νύχια συνεχίζει και αυτήν την σεζόν με τον οίκο Bronx and Banco να προτείνει negative space manicures με την it απόχρωση της χρονιάς.

Red Hot

Για τις λάτρεις των κλασικών μανικιούρ, η Choi μέσω του Spring/Summer 2024 show του οίκου Proenza Schouler προτείνει κοντά κόκκινα νύχια με στρογγυλεμένες άκρες. 

Διαβάστε Επίσης