Η Michelle Pfeiffer βρήκε το ρουζ που χαρίζει την πιο όμορφη νεανική λάμψη στην επιδερμίδα

Η ιδανική επιλογή για γυναίκες άνω των 60.

Μετά τα 60 η επιδερμίδα τείνει να δείχνει πιο θαμπή και "κουρασμένη". Για να επαναφέρετε τη λάμψη και τη νεανική της όψη, δεν έχετε παρά να εντάξετε στη ρουτίνα σας ένα ρουζ. Για να βρείτε το ιδανικό για εσάς, επισκεφθείτε το αγαπημένο σας beauty counter, ώστε οι ειδικοί να σας συμβουλεύσουν σχετικά με το ποιο χρώμα είναι εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στην επιδερμίδα σας. Αυτό ακριβώς έκανε πριν κάποιο καιρό και η Michelle Pfeiffer ανακαλύπτοντας έτσι το καλύτερο ρουζ για μετά τα 60:

Η Michelle Pfeiffer βρήκε το καλύτερο ρουζ για μετά τα 60

Διαβάστε Επίσης

Όπως αποκάλυψε ο Lazaro Esteban Arias, ο makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, χρησιμοποίησε το Dior Backstage Rosy Glow Blush στην απόχρωση Pink, ένα πολύ δημοφιλές ρουζ με φίνα, ανάλαφρη υφή, η οποία γλιστρά και απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα, χαρίζοντας άμεσα ένα χρώμα υγείας και μια νεανική λάμψη. 

ρουζ

Θυμηθείτε πως το καλύτερο ρουζ για γυναίκες άνω των 60 είναι εκείνο satin ή ιριδίζον φινίρισμα κι αφήνουν την επιδερμίδα πιο λαμπερή, σε αντίθεση με τα matte, που τείνουν να "σκληραίνουν" τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τα glittery, που τονίζουν τις ατέλειες.

Για μια πιο νεανική εμφάνιση, εφαρμόστε το ρουζ ψηλά στα μάγουλα, και πιο συγκεκριμένα στα μήλα. Αποφύγετε την εφαρμογή του χαμηλά ή ψηλά στα ζυγωματικά, καθώς η τεχνική αυτή δημιουργεί έντονες γωνίες, που "αγριεύουν" το πρόσωπο και το κάνουν να δείχνει καχεκτικό.

Διαβάστε Επίσης