Η Victoria Beckham με την πιο αμφιλεγόμενη τάση μαλλιών για γυναίκες άνω των 50

Πώς μπορείτε να υιοθετήσετε κι εσείς την τάση.

Όταν η Victoria Beckham δίνει την έγκρισή της σε μία τάση, τότε παίρνει επίσημα και τον χαρακτηρισμό "chic". Αυτό έγινε μετά την πιο πρόσφατη αλλαγή στα μαλλιά της, ξεδιαλύνοντας μια για πάντα το τοπίο σχετικά με την πιο αμφιλεγόμενη τάση για γυναίκες άνω των 50.

Διαβάστε Επίσης

Η σχεδιάστρια τον τελευταίο καιρό έχει προσθέσει πολύ μακριά extensions στα μαλλιά της, υιοθετώντας έτσι ένα μακρύ, φιλαριστό κούρεμα, που φτάνει μέχρι κάτω από το ύψος της μέσης της. 

Victoria Beckham

Μάλιστα πρόσφατα φαίνεται πως απαρνήθηκε τις έντονες, ξανθιές ανταύγειες, υιοθετώντας ένα ζεστό σοκολατί hair look με toffee babylights, που κάνουν τα μακριά μαλλιά της να δείχνουν πιο υγιή και τη συνολική εμφάνισή της πιο νεανική.

Victoria Beckham

Πώς να υιοθετήσετε την τάση

Αν σας αρέσουν τα απόλυτα sleek, ίσια hair looks, τολμήσετε ένα αυστηρό, μακρύ κούρεμα, ενώ αν θέλετε να χαρίσετε στα μαλλιά σας περισσότερο όγκο και κίνηση, τολμήστε ένα πιο φιλαριστό κούρεμα, οπως η Victoria Beckham.

Για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας, ζητήστε από τον κομμωτή σας να διανθίσει την κουπ σας με διακριτικά layers γύρω από το πρόσωπό σας, ενώ αν θέλετε να "αφαιρέσετε" χρόνια από την εμφάνισή σας, συνδυάστε τα μακριά μαλλιά σας με αφέλειες, curtain bangs ή πλαϊνή φράντζα, που θα καμουφλάρουν τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το πόδι της χήνας.

HB Tip: Ο απόλυτος σύμμαχός σας για πιο μακριά μαλλιά μετά τα 50 είναι τα extensions της Great Lengths από 100% φυσική τρίχα. Αυτό που τα κάνει να διαφέρουν από extensions άλλων brands είναι ότι ακολουθούν τη ροή της φυσικής τρίχας καθώς μεγαλώνουν, έχουν ανθεκτικότητα και χαρίζουν το πιο φυσικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης