Emporio Armani FW24-25 | Ένα makeup look εμπνευσμένο από τον έναστρο ουρανό

Όλες οι λεπτομέρειες του beauty look των μοντέλων στο show του οίκου στο Μιλάνο.

Ο Giorgio Armani παρουσίασε τη νέα συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-25 στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου εντυπωσιάζοντας για μία ακόμα φορά με τη φίνα αισθητική του. Η νέα συλλογή Emporio Armani αποτελεί ωδή στον λαμπερό, γεμάτο αστέρια νυχτερινό ουρανό, όπου φυσικά ακτινοβολεί το φεγγάρι. Η παλέτα είναι ψυχρή αλλά ταυτόχρονα ζωντανή: το μαύρο κυριαρχεί και συνοδεύεται από αποχρώσεις του μοβ, του βιολετί, του πράσινου και του γκρι, που θυμίζουν τον χειμερινό ουρανό την ώρα που δύει ο ήλιος.

Emporio Armani FW24-25 | Ένα makeup look εμπνευσμένο από τον έναστρο ουρανό

Στα ίδια χρώματα κινήθηκε και το μακιγιάζ των μοντέλων. "Πρόκειται για ένα έντονο μακιγιάζ ματιών, το οποίο συνδυάζεται με ουδέτερη, αλλά ζωηρή επιδερμίδα, με στόχο να δημιουργήσει μία αντίθεση που τονίζει όλες τις διαστάσεις του προσώπου", εξηγεί η Hiromi Ueda, Global Makeup Artist του οίκου Giorgio Armani beauty. "Το φως αναδύεται μέσα από το βαθύ βιολετί χρώμα των ματιών και τονίζεται ακόμα πιο έντονα από το ιριδίζον ασημί, θυμίζοντας τη λάμψη της θάλασσας, κάτω από τον νυχτερινό έναστρο ουρανό. Τα χείλη σε απαλό ροζ αποπνέουν μια διακριτική κομψότητα που ολοκληρώνει ιδανικά το makeup look", συμπληρώνει.

To make-up look βήμα βήμα:

Πρόσωπο

Armani

Η επιδερμίδα προετοιμάστηκε με την Crema Nera Supreme Reviving Cream. Σειρά έχει η δημιουργία μιας φυσικής βάσης με το Luminous Silk Foundation σε όλο το πρόσωπο και το Luminous Silk Concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Το Luminous Silk Flow Fusion Powder χρησιμοποιήθηκε για να δώσει σχήμα στα ζυγωματικά, τα οποία τονίστηκαν με το Fluid Sheer Glow Enhancer στην απόχρωση #2, ενώ με το Luminous Silk Glow Blush στην απόχρωση #10 η επιδερμίδα απέκτησε πιο θερμή απόχρωση. Τέλος, η Power Fabric + Longwear Setting Powder χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να επιτευχθεί ένα πιο ματ αποτέλεσμα, όπου χρειαζόταν.

Μάτια

Armani

Το Εye Tint στις αποχρώσεις #50 και #56 εφαρμόστηκε στην εξωτερική γωνία τόσο του πάνω όσο και του κάτω μέρους των ματιών και απλώθηκε με στόχο να δώσει βάθος και μήκος στα μάτια. Στη συνέχεια, στο κέντρο των βλεφάρων και στο κόκκαλο των φρυδιών απλώθηκε το Eye Tint στις αποχρώσεις #8 και #12, προκειμένου να τονιστεί περισσότερο το σχήμα των ματιών. Το look ολοκληρώθηκε με γενναιόδωρη ποσότητα της Eccentrico Mascara.

Χείλη

Armani

Στα χείλη εφαρμόστηκε το Lip Maestro Satin στην απόχρωση #10 για να δημιουργηθεί μια απαλή και ταυτόχρονα φυσική λάμψη