Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

Με το πέρασμα των χρόνων τα χείλη χάνουν τον όγκο τους και αποκτούν έντονες γραμμές. Για να τα κάνετε να δείχνουν πιο ζουμερά δεν έχετε παρά να επιλέξετε στρατηγικά τα κραγιόν σας με βάση το χρώμα, αλλά και το φινίρισμά τους. Ιδού εκείνα που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σας φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι:

Τα πιο κολακευτικά ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν για μετά τα 50

Διαβάστε Επίσης

Τα ωραιότερα κραγιόν για γυναίκες άνω των 50 είναι τα "ζεστά" nude, που ταιριάζουν με όλα τα outfits, αλλά και τα φωτεινά κόκκινα, τα ροδακινί, τα κοραλί αλλά και τα pink nude -πάντα με τον κατάλληλο υπότονο, εκείνο που κολακεύει τη δική σας επιδερμίδα. Τα τελευταία -κόκκινα, κοραλί και ροζ- χαρίζουν ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπο, που κάνει τη συνολική εμφάνιση να δείχνει πιο φρέσκια και νεανική.

Όσον αφορά το φινίρισμα, προτιμήστε glossy ή satin κραγιόν που θα κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά και νεανικά. Αντίθετα, αποφύγετε τα ματ, καθώς μπορεί να προσθέσουν χρόνια στην εμφάνισή σας, κάνοντας τα χείλη να δείχνουν αφυδατωμένα και θαμπά και τονίζοντας τις λεπτές γραμμές τους.

Director's Tip: Για επιπλέον λάμψη στα χείλη εφαρμόστε ένα gloss στο κέντρο των χειλιών.

Τώρα την άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς η ενυδάτωση είναι η βασική ανάγκη της επιδερμίδας στο σύνολό της, αλλά εκείνης των χειλιών ειδικότερα, μπορείτε να αντικαταστήσετε το go-to κραγιόν σας με ένα lip gloss ή ακόμα καλύτερα με ένα lip oil, τα οποία χαρίζουν διάφανο χρώμα στα χείλη.

Διαβάστε Επίσης