Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες με χρώμα που δρουν κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης

Οι πλέον ιδανικές επιλογές για γυναίκες άνω των 50.

Αν αγαπάτε το πιο φυσικό ή low-maintenance μακιγιάζ ή αν οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν το δέρμα σας να ασφυκτιά κάτω από το foundation, τότε ίσως αξίζει να δοκιμάσετε να το αντικαταστήσετε με μία ενυδατική με χρώμα, που είναι πιο ανάλαφρη. Μετά τα 50, αναζητήστε αντιγηραντικές συνθέσεις, που συσφίγγουν και λειαίνουν την επιδερμίδα, μειώνοντας αισθητά τα σημάδια γήρανσης, ενώ παράλληλα χαρίζουν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Ιδού μερικές από τις καλύτερες επιλογές για ελαφριά κάλυψη, σύσφιξη και λάμψη:

Director's Choice | Οι καλύτερες ενυδατικές με χρώμα κι αντιγηραντική δράση

Κρέμα Ημέρας με χρώμα Μαύρη Πεύκη SPF 20, KORRES (στα φαρμακεία)

Κρέμα Ημέρας με χρώμα Μαύρη Πεύκη SPF 20, KORRES (στα φαρμακεία)

Ενισχυμένη με το 4D BIO-SHAPELIFT™, η κρέμα ημέρας με χρώμα της σειράς Μαύρη Πεύκη είναι ιδανική για κάθε γυναίκα μετά τα 50, αφού καλύπτει ελαφριά τις ατέλειες για έναν πιο ομοιόμορφο τόνο, ενώ παράλληλα χαρίζει σύσφιγξη, ανόρθωση του περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος του προσώπου. Μεγάλο plus της είναι και το γεγονός ότι περιέχει SPF20.

 

Revitalizing Supreme CC Crème Globale Anti-Age Teintée SPF10, Estée Lauder

Revitalizing Supreme CC Crème Globale Anti-Age Teintée SPF10, Estée Lauder

Εμπλουτισμένη με την τεχνολογία IntuiGen, η CC Cream της Estée Lauder συμβάλλει στην αντιμετώπιση των βασικών σημαδιών γήρανσης ενώ παράλληλα τελειοποιεί τον τόνο της επιδερμίδας, χαρίζει μια λάμψη υγείας και προσφέρει ελαφριά προστασία από τον ήλιο.

Milky Boost Cream, Clarins

Milky Boost Cream, Clarins

Στην καρδιά της γαλακτώδους υφής βρίσκεται το γάλα ροδάκινου με θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες που αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και άνετη κάθε μέρα. Χάρη στην κρέμα Milky Boost μειώνονται οι ατέλειες, τα σημάδια κούρασης και οι λεπτές γραμμές και η επιδερμίδα γίνεται πιο ομοιόμορφη και λαμπερή.

CC Cream, Erre Due

CC Cream, Erre Due

Αυτή η ελαφριά κρέμα με χρώμα είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες C & Ε που ενυδατώνουν το δέρμα και αποκαθιστούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, χαρίζοντας φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Merveillance Lift Glow cream, NUXE (στα φαρμακεία)

Merveillance Lift Glow cream, NUXE (στα φαρμακεία)

Αυτή η ελαφρώς χρωματισμένη κρέμα χαρίζει αποτελέσματα σύσφιξης, για πιο λείο και λαμπερό δέρμα που φαίνεται ανανεωμένο. Μέρα με τη μέρα, οι ρυτίδες διορθώνονται και το δέρμα συσφίγγεται, ενώ η επιδερμίδα αποκτά μια πιο ομοιόμορφη όψη.