Το εύκολο makeup trick που χαρίζει φρεσκάδα στο πρόσωπο μετά τα 50

Είναι ένα από τα αγαπημένα της Mary Greenwell, της makeup artist της Cate Blanchett.

Δεν είναι απαραίτητο να καταφύγετε στο botox ή το lifting για να επαναφέρετε τη φρεσκάδα στο πρόσωπό σας. Αν δεν είστε έτοιμη για μια τέτοια επεμβατική θεραπεία, τότε μπορείτε να κάνετε την επιδερμίδα σας να δείχνει πιο νεανική μετά τα 50 απλά υιοθετώντας το σωστό μακιγιάζ. 

Διαβάστε Επίσης

Ένα από τα αγαπημένα makeup tricks της Mary Greenwell, της makeup artist της Cate Blanchett, αλλά και άλλων διάσημων γυναικών άνω των 50, έχει να κάνει με την επιλογή ενός μοναδικού χρώματος για όλο το μακιγιάζ

Η γνωστή makeup artist συχνά επιλέγει μία απόχρωση του ροζ ή του κοραλί για τα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη πετυχαίνοντας έτσι ένα άκρως κολακευτικό μονοχρωματικό μακιγιάζ, που "γλυκαίνει" τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ταυτόχρονα χαρίζει μια κοριτσίστικη αθωότητα, αλλά και ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπο.

Πρόκειται για ένα trick το οποίο φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε σε κάθε ηλικία. Για να δείχνει ωστόσο κομψό το αποτέλεσμα μετά τα 50, αποφύγετε τα υπερβολικά ιριδίζοντα και glittery φινιρίσματα και τις έντονες αποχρώσεις και προτιμήστε προϊόντα σε πιο απαλές nude, κοραλί και ροζ αποχρώσεις με satin φινίρισμα ή ακόμα και κρεμώδη προϊόντα που θα χαρίσουν μια dewy λάμψη στο πρόσωπο.

Διαβάστε Επίσης