Το προϊόν που λειαίνει τις λεπτές γραμμές και "γεμίζει" τις ρυτίδες

Δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50.

Όσο περνούν τα χρονιά και οι λεπτές γραμμές μετατρέπονται σε ρυτίδες και τα συναισθήματα "γράφουν" πιο έντονα στο πρόσωπο, η άλλοτε λεία εικόνα της επιδερμίδας αποκτά "χαρακτήρα". Όσο φυσιολογικές είναι αυτές οι αλλαγές στην επιδερμίδα, άλλο τόσο φυσιολογικό είναι να θέλετε να τις καμουφλάρετε έτσι ώστε επαναφέρετε την αλαβάστρινη όψη της. Για να το κάνετε αυτό χρειάζεστε σίγουρα τη βοήθεια του γιατρού σας για ενέσιμες θεραπείες και μια καλή, αντιρυτιδική ρουτίνα περιποίησης. Για πιο άμεσα βέβαια αποτελέσματα χρειάζεστε ένα καλό primer

Διαβάστε Επίσης

Το "παρεξηγημένο" αυτό προϊόν, το οποίο λίγες γυναίκες έχουν εντάξει στη ρουτίνα μακιγιάζ τους, εκτός από το ότι χαρίζει μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ, απαλύνει την εμφάνιση των πόρων, λειαίνει κι ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της πιο ομοιόμορφη όψη, ενώ αν το επιτρέπει η σύνθεσή του, μπορεί να "γεμίσει" τις λεπτές γραμμές ή ακόμα και να χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα.

Director's Note: Το primer μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κάτω από το foundation για να χαρίσει μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ, όσο και μόνο του για να μεταμορφώσει την όψη της κουρασμένης, θαμπής επιδερμίδας. 

Μετά τα 50 αποφύγετε τα primers προσώπου που χαρίζουν ένα ματ φινίρισμα στην επιδερμίδα και προτιμήστε βάσεις με περιποιητικά συστατικά, που χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση και λάμψη, ενώ παράλληλα "γεμίζουν" προσωρινά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και "θολώνουν" τα σημάδια γήρανσης (blurring primers) για μια πιο ξεκούραστη και νεανική εμφάνιση.

Διαβάστε Επίσης