Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να καλύψετε τους μαύρους κύκλους

Η κάλυψη των μαύρων κύκλων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και αποτελεσματική.

Είτε λόγω εντόνου στρες, είτε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων στη δουλειά, είτε λόγω αυπνίας, η πλειονότητα των γυναικών κοιμάται  λιγότερο από όσο θα έπρεπε. Αυτό συχνά μαρτυρούν όχι μόνο η συχνά κακή διάθεση και η οξυθυμία, αλλά και η περιοχή κάτω από τα μάτια. Ιδού όλα τα μυστικά για τη σωστή κάλυψη των μαύρων κύκλων:

Το κατάλληλο concealer

Το κάθε concealer έχει το δικό του ρόλο. Οι ροζ – σομόν αποχρώσεις είναι ιδανικές για την περιοχή κάτω από τα μάτια, καθώς μπορούν να καλύψουν πολύ καλά τους μπλε και γκρίζους τόνους. Ένα concealer σε μορφή στυλό θα δώσει λάμψη στην περιοχή. Το τίμημα βέβαια εδώ είναι η πολύ ελαφριά κάλυψη. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα concealer στο χρώμα της επιδερμίδας, επιλέξτε μια απόχρωση μερικούς τόνους πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα σας για να δώσετε λάμψη στο βλέμμα. 

Η σωστή εφαρμογή

Σχεδιάστε ένα τρίγωνο με το concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια, και στη συνέχεια απλώστε το με απαλές ταμποναριστές κινήσεις, ώστε να καλύψετε επιτυχώς τους μαύρους κύκλους και να χαρίσετε λάμψη στην περιοχή. 

Τελικές πινελιές

Μια λεπτή στρώση διάφανης πούδρας είναι ό,τι πρέπει για να μειωθεί η περιττή λιπαρότητα και να εξασφαλισθεί η μακρά διάρκεια του concealer.

Bonus tips

-Δοκιμάστε να αναμίξετε λίγο highlighter στο concealer, ώστε να αντανακλάται το φως και να δείχνει πιο φωτεινή η περιοχή κάτω από τα μάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

-Οι κρέμες ματιών με καφεΐνη, πράσινο τσάι και βιταμίνη C συμβάλλουν στην αποκατάσταση, ενδυνάμωση και θρέψη της περιοχής κάτω από τα μάτια και μπορούν να βοηθήσουν με την εξαφάνιση των μαύρων κύκλων και όχι απλά με την κάλυψή τους. 

Celebrity secrets

Beauty Irina Shayk

Η Irina Shayk κάθε πρωί, παίρνει ένα παγάκι και το περνά με κυκλικές κινήσεις γύρω από την περιοχή των ματιών της. Η χαμηλή θερμοκρασία συμβάλλει στη σύσφιξη του πρησμένου δέρματος και στην εκκίνηση της λεμφικής αποστράγγισης, καθώς συγκεντρώνεται αρκετό υγρό κάτω από τα μάτια κατά τη διάρκεια του ύπνου. Έτσι μειώνεται το αντιαισθητικό πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ