Τα πιο κολακευτικά χτενίσματα για γυναίκες άνω των 50

Από τους ανέμελους επιμελώς ατημέλητους κυματισμούς μέχρι τις εξαιρετικά κολακευτικές αφέλειες.

Το στιλ των μαλλιών μπορεί να προδώσει την ηλικία μιας γυναίκας. Ή μήπως όχι; Επιλέγοντας τα σωστά χτενίσματα, είναι πολύ εύκολο δείχνετε νεότερη, καμουφλάροντας τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης. Ακολουθεί η λίστα με τα πιο κομψά και κολακευτικά χτενίσματα για γυναίκες 50 ετών και άνω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιμελώς ατημέλητοι κυματισμοί

Επιμελώς ατημέλητοι κυματισμοί

Οι messy κυματισμοί χαρίζουν νεανικότητα στην εμφάνιση, ενώ παράλληλα κρύβουν τις ρυτίδες στο λαιμό. Προτιμήστε επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα και αποφύγετε το αυστηρό ίσιο στιλ όταν έχετε μακριά μαλλιά και μην παραλείψετε τη χρήση ενός ενυδατικού ελαίου για εκτυφλωτική λάμψη.

Αφέλειες / Φράντζα

Αφέλειες / Φράντζα

Οι αφέλειες και η έντονη φράντζα αποτελούν δύο από τις κορυφαίες επιλογές των A-listers του Hollywood, καθώς έχουν την ικανότητα να κρύβουν τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας, ενώ παράλληλα χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά.

Ανάλαφρες μπούκλες

Ανάλαφρες μπούκλες

Οι ανάλαφρε μπούκλες αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες άνω των 50, όπως η Courteney Cox, καθώς χαρίζουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Για να τις δημιουργήσετε, χρησιμοποιείτε ένα φαρδύ ψαλίδι για μπούκλες και στη συνέχεια, αφού κρυώσουν, τις χτενίζετε απαλά. 

Ίσια μαλλιά κοντού μήκους

Ίσια μαλλιά κοντού μήκους

Το διαχρονικό καρέ στην ίσια εκδοχή του αποτελεί μία από τις πιο σοφιστικέ και low maintenace επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Έντονη πλαϊνή χωρίστρα

Έντονη πλαϊνή χωρίστρα

Η έντονη πλαϊνή χωρίστρα αποτελεί το κρυφό όπλο πολλών celebrities, όπως η Sandra Bullock, καθώς μπορεί να χαρίσει όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά.