Τα καλύτερα κουρέματα για οβάλ πρόσωπα

Από το trendy shag μέχρι το κλασικό lob, αυτά είναι τα πιο κολακευτικά κουρέματα για οβάλ πρόσωπα.

Το οβάλ πρόσωπο αποτελεί σύνηθες χαρακτηριστικό των μοντέλων, γεγονός που αποδεικνύει πως με το κατάλληλο κούρεμα, μπορεί να δείχνει πραγματικά υπέροχο και κομψό. Τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για το πιο ευέλικτο σχήμα, καθώς πολλά είναι τα στιλ που το κολακεύουν. Ακολουθούν 5 από τα καλύτερα κουρέματα για οβάλ πρόσωπα:

Side Bangs

Side Bangs

Η πλαϊνή χωρίστρα και η φράντζα θεωρούνται εξαιρετικές επιλογές, καθώς κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο πλατύ. Η χωρίστρα στο κέντρο από την άλλη δημιουργεί μια νοητή ευθεία γραμμή με τη μύτη και το πηγούνι, κάνοντάς το να δείχνει ακόμα πιο μακρύ. 

Lob

Lob

Το μακρύ καρέ που φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων είναι πάντα on trend και δείχνει ιδιαίτερα κολακευτικό στα οβάλ πρόσωπα.

Bangs

Bangs

Οι αφέλειες αποτελούν την πλέον ιδανική επιλογή, καθώς μπορούν να καμουφλάρουν ένα μεγάλο μέτωπο και κάνουν το πρόσωπο να δείχνει λιγότερο μακρύ.

Long and Curly

Long and Curly

Ο γενικός κανόνας λέει πως οι γυναίκες με οβάλ πρόσωπα θα πρέπει να αποφεύγουν τα μακριά μαλλιά. Ωστόσο αυτό το κούρεμα όταν συνδυάζεται με κυματισμούς και μπούκλες, μπορεί να δείχνει πραγματικά κολακευτικό, καθώς η υφή των μαλλιών χαρίζει πλάτος.

Shag ή Shaggy Lob

Shag ή Shaggy Lob

Το it κούρεμα της χρονιάς, το shag, χάρη στο έντονο φιλάρισμα και τους messy κυματισμούς με τους οποίους τυπικά συνοδεύεται είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές για οβάλ πρόσωπα. Συνδυάστε το με αφέλειες για ένα ακόμα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.