Short Hair Don't Care | Τα καλύτερα κοντά κουρέματα του 2021

Όλη η έμπνευση που χρειάζεστε για την επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο.

Εάν σκέφτεστε εδώ και χρόνια να απαρνηθείτε τα μακριά μαλλιά σας για μία πιο κοντή κουπ, φέτος είναι η κατάλληλη στιγμή να το τολμήσετε. Πριν το ραντεβού σας στο κομμωτήριο, συμβουλευτείτε τον παρακάτω οδηγό με τα καλύτερα κοντά κουρέματα του 2021:

Τα πιο κομψά κοντά κουρέματα του 2021

Collarbone Bob

Collarbone Bob

Το collarbone bob φτάνει μέχρι τα κόκαλα του στέρνου. Με άλλα λόγια είναι κοντό, αλλά όχι τόσο κοντό ώστε να νιώθετε πως "απειλείται" τη θηλυκότητά σας. Χαρακτηρίζεται επίσης από έντονο φιλάρισμα, που του χαρίζει όγκο και κίνηση.

Chin-Length Bob

Chin-Length Bob

Κανένα κούρεμα δεν είναι πιο κομψό από το κλασικό καρέ που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού. Φέτος επιλέξτε ένα layered στιλ, συνδυάστε το με αφέλειες ή curtain bangs αλά Kaia Gerber και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά για ένα επιμελώς αποτέλεσμα.

Crop Bob

Crop Bob

Το crop bob είναι απαλό και αρκετά κοντό, με το μήκος του να φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού ή ακόμα και κάτω από τα ζυγωματικά. Είναι έντονα επηρεασμένο από τα '90s και αρακτηρίζεται συνήθως από αυστηρή χωρίστρα στη μέση, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον επιμελώς ατημέλητο χαρακτήρα του και τη φυσική υφή στα μαλλιά. 

French Bob

French Bob

Το εξαιρετικά κοντό καρέ με αφέλειες που αγαπούν οι Γαλλίδες εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές. Είτε επιλέξετε την αυστηρή, είτε τη φιλαριστή εκδοχή του, είτε το συνδυάσετε με full, choppy ή curtain bangs, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δείχνετε in fashion.

Shaggy Mullets

Shaggy Mullets

Τo πιο edgy κούρεμα της χρονιάς έρχεται κατευθείαν από τα '80s και θυμίζει έντονα τους pop stars της εμβληματικής δεκαετίας, όπως ο David Bowie, ο Billy Ray Cyrus, η Cher και η Jane Fonda. Η σύγχρονη εκδοχή του mullet είναι κοντή στo πλάι και πιο μακριά στο πίσω μέρος και θυμίζει ένα αναπάντεχο και πιο εξεζητημένο shag. 

 

Edgy Pixie

Edgy Pixie

Τα pixies είναι ο πιο edgy τρόπο να ανανεώσετε την εμφάνισή σας φέτος το φθινόπωρο ή ακόμα και να μακρύνετε με στιλ το buzzcut της καραντίνας.

Flob

Flob

Αν και το όνομά του προκύπτει από το συνδυασμό των λέξεων flat iron και bob, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί πρέσα μαλλιών για το styling του. Σε αντίθεση με τα κλασικά bob είναι λιγότερο αυστηρό, με βασικό του χαρακτηριστικό το φιλάρισμα, την ένταση του οποίου ο stylist επιλέγει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου. Μπορεί να είναι κοντό, μέχρι το ύψος των ζυγωματικών ή πιο μακρύ, μέχρι το ύψος των ώμων. 

Airy Bob

Airy Bob

Πρόκειται στην ουσία για ένα κλασικό καρέ, το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού και χάρη στο προσεκτικά "τοποθετημένο" φιλάρισμα χαρίζει έντονο όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ανάλαφρο κούρεμα, που μοιάζει να το φυσά διαρκώς ο αέρας.

Shag

Shag

Το κλασικό shag μας πρωτοσυστήθηκε στα '80s από τον κομμωτή McGregor. Πρόκειται για ένα μακρύ καρέ που φτάνει στο ύψος του πηγουνιού ή των ώμων, γνωστό και ως lob, με έντονο φιλάρισμα, το οποίο συνήθως συνδυάζεται με αφέλειες. Οι πιο δημοφιλείς εκδοχές του, εκείνες που λατρεύουν οι Γαλλίδες και το fashion crowd, το θέλουν με messy υφή ή έντονες φυσικές μπούκλες.