Λάδι καρύδας για δυνατά μαλλιά και πυκνά φρύδια

... και άλλοι 5 τρόποι να το χρησιμοποιείτε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ίσως έχετε ακούσει πολλές φορές πως το λάδι καρύδας "κάνει καλό". Αλλά γιατί; Τι είναι αυτό το κάνει τόσο ξεχωριστό; Πάρα πολλά, τα οποία συγκεντρώσαμε παρακάτω και στοιχηματίζουμε πως θα βρείτε τουλάχιστον έναν λόγο για να το χρησιμοποιήσετε..

Καίει το λίπος

Έρευνες έδειξαν πως οι γυναίκες που κατανάλωναν 2 κ.σ. λάδι καρύδας, καθημερινά, για 12 εβδομάδες, έχασαν κοιλιακό λίπος – το οποίο γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο.

Χαρίζει απαλά, μακριά, δυνατά μαλλιά

Βάλτε 3-5 κ.σ. λάδι καρύδας στον φούρνο μικροκυμάτων να ζεσταθεί και έπειτα απλώστε το σε στεγνά μαλλιά, πριν ξαπλώσεις στο κρεβάτι. Φορέστε ένα σκουφάκι ντους και λούστε τα κανονικά το πρωί. Οι άκρες θα είναι λιγότερο φριζαρισμένες και το τριχωτό της κεφαλής υπέροχα ενυδατωμένο.

Eνυδατώνει

Ναι, είναι γεμάτο με βιταμίνη Ε, η οποία είναι ό,τι πιο ενυδατικό μπορείτε να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας. Αν σκοπεύετε να αντικαταστήσετε την ενυδατιική λοσιόν που χρησιμοποιείτε με λάδι καρύδας, βεβαιωθείτε πως θα αγοράσετε οργανικό προϊόν.

Kρέμα ματιών

Αν δεν ενδιαφέρεστε να "επενδύσετε" σε μία κρέμα ματιών, τότε απλώστε λίγο λάδι καρύδας γύρω από την περιοχή των ματιών, πριν πάτε για ύπνο.

Aπολέπιση

Σε μία μεγάλη κ.σ. λάδι καρύδας προσθέστε αλάτι ή ζάχαρη και έχετε το τέλειο, φυσικό απολεπιστικό για το σώμα.

Ντεμακιγιάζ

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα "βάζει" ακόμα και με την πιο "πεισματάρα", αδιάβροχη μάσκαρα, ενώ περιέχει βιταμίνες που δυναμώνουν τις βλεφαρίδες.

Πυκνά φρύδια

Είναι το προϊόν – θαύμα που αναζητούσατε για να μεγαλώσετε τα φρύδια. Απλώς, βάλτε λίγη ποσότητα στα φρύδια πριν κοιμηθείτε και θα τα δείτε να μεγαλώνουν πάλι σε χρόνο μηδέν.

Πηγή: Shape.gr