Οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

Τα χρώματα μαλλιών που κυριάρχησαν στα shows του περασμένου Σεπτέμβρη.

Το beauty τοπίο την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να έχει πολλά ενδιαφέροντα new entries και ποικίλες συναρπαστικές τάσεις. Λίγο πριν μπει λοιπόν η άνοιξη και προχωρήσετε σε μια νέα αλλαγή στα μαλλιά σας, ενημερωθείτε για τις κορυφαίες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

Από το γλυκό μελί, που πρότεινε ο οίκος Balmain, και το icy blonde του οίκου Chanel, μέχρι το neon look του Mugler, αυτά είναι τα χρώματα μαλλιών που θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη σεζόν:

Back to black

Back to black

Τα σκουρόχρωμα, σχεδόν μαύρα, μαλλιά αποτέλεσαν μία από τις κορυφαίες επιλογές των σχεδιαστών στις επιδείξεις μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Μερικοί από τους οίκους που επέλεξαν να αναδείξουν την dark πλευρά των μοντέλων τους ήταν οι Givenchy, Alberta Ferretti και Alexander McQueen.

Oh honey

Oh honey

Το μελί είναι μία απόχρωση που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, καθώς καταφέρνει πάντα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των γυναικών κάθε καλοκαρί. Φέτος η αγαπημένη ξανθιά απόχρωση, έχει ζεστούς καστανούς υποτόνους που μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα, όπως απέδειξαν περίτρανα τα shows των Michael Kors και Alberta Ferretti.

Neon

Neon

Tα shows των οίκων Mugler, House of Holland και Jeremy Scott πρότιναν τολμηρά hair looks σε neon πορτοκαλί, μοβ και ροζ αποχρώσεις, ιδανικές για όσες γυναίκες θέλουν να υιοθετήσουν ένα πιο fashion-forward στιλ. 

The new brown

The new brown

Μερικές φορές το μόνο που θέλουν οι σχεδιαστές είναι τα ρούχα τους να αποτελούν το κέντρο της προσοχής. Αυτός είναι πιθανόν ο λόγος που τα καστανά μαλλιά με γκρι υποτόνους κυριάρχησαν σε πολλά μεγάλα shows του περασμένου Σεπτέμβρη, όπως σε εκείνα των Chanel και Balmain. 

This girl is on fire

This girl is on fire

Οι κόκκινες αποχρώσεις έκαναν δυναμικό comeback στο catwalk με κορυφαίους οίκους, όπως οι Balmain, Prada και Rochas να τις αναδεικνύουν σε μία από τις κορυφαίες τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Φέτος προτιμήστε τις πιο χάλκινες και πυρόξανθες αποχρώσεις που δείχνουν σύγχρονες και φρέσκες.

Ice, ice baby

Ice, ice baby

Πολλά μοντέλα σπουδαίων οίκων μόδας, όπως οι Chanel, Dries Van Noten και Annakiki περπάτησαν στο catwalk έχοντας icy blonde μαλλιά. Η συγκεκριμένη απόχρωση αποτελεί ιδανική επιλογή για τις γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, καθώς τείνει να φωτίζει το πρόσωπο. Ωστόσο δεν παύει να ανήκει στις πολύ τολμηρές επιλογές που απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα της τρίχας και συστηματικό βάψιμο στις ρίζες.