Τα κουρέματα που δίνουν την ψευδαίσθηση πλούσιου όγκου στα μαλλιά

Η αναζήτηση του τέλειου κουρέματος μόλις τελείωσε.

Εάν έχετε λεπτή τρίχα, βάζουμε στοίχημα ότι ένας από τους beauty στόχους σας σ είναι να βρείτε το "μαγικό" εκείνο κούρεμα, που θα κρύψει το "πρόβλημά" σας και θα δώσει την ψευδαίσθηση πιο πυκνών μαλλιών. Ακολουθούν 5 από τα καλύτερα κουρέματα για όγκο:

1. Μακριά μαλλιά και διακριτικό φιλάρισμα

Υπάρχει αυτός ο μύθος που λέει πως αν έχετε λεπτή τρίχα για να έχετε όγκο στα μαλλιά σου θα πρέπει να τα διατηρήσετε κοντά. Λάθος. Αν θέλετε να διατηρήσετε το μήκος των μαλλιών σου, ζητήστε από τον κομμωτή σας να τα κόψει σε ένα μήκος με διακριτικό φιλάρισμα στο κάτω μέρος για λίγη παραπάνω κίνηση.

Tip! Όσο τα μαλλιά σας είναι νωπά, εφαρμόστε έναν αφρό για όγκο και στη συνέχεια στεγνώστε τα χρησιμοποιώντας το πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα.

2. Blunt Bob

To καρέ, ένα από τα πιο διαχρονικά κομψά κουρέματα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς που έχετε λεπτά μαλλιά. Εκτός από το ότι θα δώσει την ψευδαίσθηση όγκου, θα δημιουργήσει κίνηση και θα κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο γερά και πλούσια.

3. Full Pixie

Ζητήστε από τον κομμωτή σας ένα full pixie, δηλαδή ένα pixie χωρίς φιλάρισμα, για να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας. Το ξέρουμε ότι το να κόψετε τόσο κοντά τα μαλλιά σου είναι μεγάλη απόφαση, αλλά μην ξεχνάτε και τα θετικά του συγκεκριμένου κουρέματος: Είναι low maintenance και απαιτεί πραγματικά minimal styling.

4. Long Bob

Εάν ψάχνετε για την τέλεια μέση λύση, επιλέξτε ένα μακρύ καρέ με έντονη πλαϊνή χωρίστρα και messy υφή για επιπλέον όγκο. Αποτελεί το ιδανικό κούρεμα για τώρα το καλοκαίρι και δείχνει πραγματικά όμορφο σε όλα σχήματα προσώπου.

Tip! Χρησιμοποιήστε ένα φαρδύ ψαλίδι για μπούκλες για να κάνετε χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά σας ή για μια heat free εναλλακτική, ψεκάστε τα με ένα sea salt spray και σφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

Πηγή: Missbloom.gr