Τα κουρέματα που ζητούν αυτήν τη στιγμή όλα τα fashion girls της Νέας Υόρκης

Από το Μανχάταν μέχρι το Μπρούκλιν.

Το Big Apple, μία από τις μητροπόλεις της μόδας, αποτελεί ακόμα και υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, μια αστείρευτη πηγή beauty έμπνευσης. Μια βόλτα στη Νέα Υόρκη θα σας πείσει ότι πρόκειται για ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη στον κόσμο, αφού στους δρόμους της φιγουράρουν ζωντανά editorial looks, γεννώντας τα μεγαλύτερα trends της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αβεβαιότητα του μέλλοντος και ένα πιθανό δεύτερο lockdown έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη υιοθέτησης low maintenance κουρεμάτων. Στην κορυφή της λίστας με τα hair trends της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2020-21 απαντώνται λοιπόν μεταξύ άλλων μοντέρνα shag και edgy buzz cuts, που δεν απαιτούν συχνή επίσκεψη στο κομμωτήριο για συντήρηση. 

Ακολουθούν οι κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα για το 2020, έτσι όπως παρουσιάζονται στους δρόμους της Νέας Υόρκης:

Layers

Layers

Η νέα εκδοχή των layers δεν θυμίζει σε τίποτα τα mullets της δεκαετίας του 1980. Το φιλάρισμα εν έτη 2020 είναι πολύ πιο απαλό, με μακριά layers, που χαρίζουν ένα πιο φυσικό και επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα κούρεμα που με μίνιμαλ προσπάθεια δείχνει κομψό και μεγαλώνει όμορφα, σε περίπτωση που τα κομμωτήρια κλείσουν ξανά.

Buzz Cut

Buzz Cut

Το πιο low maintenance από όλα τα κουρέματα, το edgy buzz cut, έχει αναδειχθεί σε μία από τις κορυφαίες επιλογές για τις Νεοϋοκέζες, ιδιαίτερα τις αφροαμερικανές, οι οποίες δυσκολεύονται να περιποιηθούν μόνες τους στο σπίτι τα μαλλιά τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

Bob

Bob

Τα fashion girls της Νέας Υόρκης δίνουν για μία ακόμα χρονιά ψήφο εμπιστοσύνης στο διαχρονικό καρέ. Αυτήν τη φορά αναδεικνύουν σε τάση το καρέ που φτάνει λίγο πιο κάτω από το πηγούνι, αλλά και το εξαιρετικά κοντό french girl bob αλά Kaia Gerber και Sophia Amoruso.

Shag

Shag

Το νούμερο ένα κούρεμα στη Νέα Υόρκη αυτήν την στιγμή δεν είναι άλλο από το μοντέρνο shag. Η σύγχρονη εκδοχή του καλεί για γεμάτες αφέλειες αλά Brigitte Bardot και είναι εμπλουτισμένη με πολλά επίπεδα τα οποία ξεκινούν από το ύψος των ζυγωματικών και σταδιακά κατεβαίνουν μέχρι το πηγούνι ή τους ώμους. Ο επιμελώς ατημέλητος χαρακτήρας του το έκαναν το ιδανικό κούρεμα για την καραντίνα, αφού απαιτεί μίνιμαλ styling για να δείχνει κομψό.