Το μυστικό για εκτυφλωτική λάμψη στα μαλλιά

Το ενυδατικό έλαιο που αξίζει μια θέση στη haircare ρουτίνα σας.

Η ενυδάτωση των μαλλιών από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, τόσο με θρεπτικές μάσκες, όσο και με πολυτελή έλαια είναι το Α και το Ω στη διατήρηση της καλής τους υγείας και λάμψης. 

Το μυστικό για εκτυφλωτική λάμψη στα μαλλιά

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά ομορφιάς των A-listers είναι το έλαιο Elixir Ultime της Kérastase, το οποίο μάλιστα φέτος γιορτάζει 10 χρόνια στην ελληνική αγορά. Η ολοκληρωμένη σειρά Elixir Ultime χαρίζει θρέψη και λάμψη χάρη στο μοναδικό συνδυασμό πολύτιμων ελαίων: Το Έλαιο Καμέλιας προσφέρει απαλότητα, και εκθαμβωτική λάμψη μακράς διάρκειας, ενώ το Έλαιο Marula παρέχει ανάλαφρη θρέψη και υψηλή αντιοξειδωτική προστασία, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνες C & E, μαζί με τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών.

elixir

Το αποτέλεσμα; Τα μαλλιά λειαίνονται και δείχνουν άμεσα πιο όμορφα, ανάλαφρα και αέρινα. Ένα από τα μεγάλα plus του εμβληματικού λαδιού είναι το μοναδικό του άρωμα, το οποίο αγκαλιάζει γλυκά τα μαλλιά και τα συνοδεύει για ώρες.

Οι άλλες πολυτελείς εκδοχές του Elixir Ultime είναι το L’Huile Rose, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο να φωτίζει τα βαμμένα μαλλιά με βαθιά θρέψη και μακράς διάρκειας έλεγχο του φριζαρίσματος, αλλά και το L'Huile Légère για τα λεπτά έως κανονικά μαλλιά που χρειάζονται λάμψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ