Lip Rings και Choppy Bobs | Το φετινό Chanel Cruise beauty look ήταν πιο punk από ποτέ

Ένα beauty look που αποκαλύπτει την επαναστάτρια που κρύβουν όλες οι γυναίκες μέσα τους.

Μέσα στους χώρους των Carrières de Lumières, των λατομείων ασβεστόλιθου στο γραφικό χωριό Les Baux-de-Provence, που κάποτε ήταν το σκηνικό της ταινίας The Testament of Orpheus του Jean Cocteau, προσωπικού φίλου της Gabrielle Chanel, η καλλιτεχνική διευθύντρια Virginie Viard παρουσίασε χθες 4 Μαΐου τη συλλογή Cruise 21-22 του οίκου Chanel

Lip Rings και Choppy Bobs | Το φετινό Chanel Cruise beauty look ήταν πιο punk από ποτέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντλώντας έμπνευση από την ασπρόμαυρη ταινία, η συλλογή περιελάμβανε mini φούστες, μάξι φορέματα με κρόσσια, graphic κοστούμια και ιδιαίτερες κάπες, τα οποία απέκτησαν έναν πιο tough χαρακτήρα καθώς συνδυάστηκαν με fishnets και δερμάτινες ζώνες. Οι punk αναφορές ήταν ακόμα πιο έντονες στο beauty look των μοντέλων.

Chanel

Η makeup artist Lucia Pica ενίσχυσε τον δραματικό χαρακτήρα των συνόλων χαρίζοντας στα μοντέλα αλαβάστρινη επιδερμίδα, διακριτικό ροδαλό χρώμα στα μάγουλα και τα μάτια, dewy χείλη και έντονα, μαύρα cat eyes. Όσον αφορά τα μαλλιά, ο hairstylist Damien Boissinot χάρισε στα μοντέλα choppy bobs και pixies, αλλά και voluminous μπούκλες με έντονες χωρίστρες στο πλάι, οι οποίες συνδυάστηκαν με κομψά hair clips.

Chanel
Chanel

Η Stella Tennant φαίνεται πως αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη glam team, όχι μόνο όσον αφορά τα choppy hairstyles, αλλά και τα lip rings με το χαρακτηριστικό CC που είχαν ορισμένα μοντέλα στο κάτω χείλος τους. Ανεξάρτητα με το ποιο beauty look είχε κάθε μοντέλο, καθένα από αυτά ενσάρκωνε την επαναστάτρια που κρύβουν όλες οι γυναίκες μέσα τους με τα smokey eyes και τα edgy χτενίσματα να μοιάζουν πιο καθαρκτικά από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ