Τα curtain bangs της JLo και άλλα 7 κομψά post break up hairstyles

Μερικές φορές η επίσκεψη στο κομμωτήριο για μια δραματική αλλαγή στα μαλλιά είναι ο μόνος τρόπος να νιώσετε ότι γυρίζετε σελίδα.

Οι αυθόρμητες αποφάσεις δεν είναι κάτι που ενδείκνυται την περίοδο μετά το τέλος μίας σχέσης. Ακόμα και πολλές celebrities όμως δείχνουν να μην έχουν ανοσία σε αυτές και να έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους κάνοντας μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά τους. Ακολουθούν τα πιο κομψά post break up κουρέματα, που ίσως σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε έναν χωρισμό πιο γρήγορα. 

Jennifer Lopez

Τα curtain bangs της JLo και άλλα 7 κομψά post break up hairstyles

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Jennifer Lopez γύρισε φέτος τη νέα σελίδα στη ζωή της μετά το χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez με ένα νέο κούρεμα δια χειρός του αγαπημένου της stylist Chris Appleton. Πιο συγκεκριμένα, έκοψε blunt curtain bangs, που φτάνουν μέχρι το ύψος των ζυγωματικών, χαρίζοντας νεανικότητα και φρεσκάδα στην εμφάνισή της ως single woman.

Ana de Armas

πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Φέτος λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση της είδησης του χωρισμού της Ana de Armas από τον Ben Affleck, η ηθοποιός εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στο Youtube με ανανεωμένο hair look. Πιο συγκεκριμένα, είχε απαρνηθεί τα μετρίου μήκους μαλλιά της για ένα εξαιρετικά κομψό '20s inspired bob με αφέλειες, που της πήγαινε πολύ.

Jennifer Aniston

πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Έγινε γνωστή ως καστανή μέσα από το ρόλο της Rachel Green στα Φιλαράκια. Μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιό της με τον Brand Pitt όμως το 2005, η ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά της σε μια honey blonde απόχρωση, η οποία έγινε σήμα κατατεθέν της σε συνδυασμό με το iconic φιλαριστό κούρεμα The Rachel. 

Cara Delevigne

πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Μπορεί να έγινε γνωστή με μακριά ξανθιά μαλλιά, ωστόσο μετά το χωρισμό της με τη μουσικό St Vincent το 2016, η Cara Delevigne έδειξε τον πραγματικό edgy χαρακτήρα της, υιοθετώντας ένα πολύ κομψό πλατινέ pixie

Halle Berry

πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Μία ακόμα ηθοποιός που έκοψε τα μαλλιά της εξαιρετικά κοντά ήταν η Halle Berry. Το διάσημο Bond Girl μετά το τέλος της 5χρονης σχέσης της με το μοντέλο Gabriel Aubry το 2010 υιοθέτησε το κομψό pixie, το οποίο απογείωσε την καριέρα της

Gigi Hadid

πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Στην πρώτη εμφάνισή της μετά το χωρισμό της από τον Joe Jonas το 2015, η Gigi Hadid φωτογραφήθηκε με ένα κομψό slicked back καρέ, το οποίο αν και faux φαίνεται πως ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν εκείνη την περίοδο. 

Jenna Dewan

πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Channing Tatum, η Jenna Dewan εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των American Music Awards με μια δραματική αλλαγή στην εμφάνισή της, ένα cool girl choppy bob.

Πριγκίπισσα Diana

πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Μετά το χωρισμό της από τον πρίγκιπα Κάρολο, η πριγκίπισσα Diana έκοψε τα μαλλιά της ακόμα πιο κοντά, κάνοντας ακόμα πιο δραματικό το γεγονός και το κούρεμά της ακόμα πιο κομψό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ