Το low-maintenance χρώμα που αξίζει να βάψετε τα μαλλιά σας φέτος το καλοκαίρι

+ Οι celebrities που έχουν υιοθετήσει την τάση.

Platinum, icy, sandy, honey, strawberry: Η λίστα με τις διαφορετικές αποχρώσεις για ξανθά μαλλιά μοιάζει να μην έχει τέλος. Μία από τις πιο low maintenance ιδέες για ξανθά μαλλιά είναι όμως αδιαμφισβήτητα η απόχρωση dirty blonde.

Dirty Blonde | Μία από τις low maintenance ιδέες για ξανθά μαλλιά

Η dirty blonde είναι μια universally flattering ξανθιά απόχρωση, η οποία μιμείται τις sunkissed ανταύγειες που κληροδοτεί η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, δίνοντας παράλληλα την ψευδαίσθηση "βρώμικων" μαλλιών, όπως μαρτυρά το όνομά της.

Διαβάστε Επίσης

Το ξανθό σαντρέ έχει την τιμητική του και σε συνδυασμό με ένα μπαλαγιάζ ή ένα ombre εφέ δημιουργούν ένα πολύ κομψό low maintenance look, ιδανικό για όσες γυναίκες επιθυμούν να διατηρήσουν μια ''απόσταση'' από το κομμωτήριο και να απέχουν από τις συχνές επαναληπτικές επισκέψεις για φρεσκάρισμα των ριζών. Είναι επίσης ιδανικό για τις γυναίκες που αγαπούν τις φυσικές αποχρώσεις, αλλά και για τις καστανές που επιθυμούν να "ανοίξουν" τα μαλλιά τους χωρίς να τα ταλαιπωρήσουν ιδιαίτερα

Για να διατηρήσετε το χρώμα λαμπερό και την όψη των μαλλιών σας υγιή, εμπλουτίστε το οπλοστάσιο της ομορφιάς σας με ένα μοβ σαμπουάν, μια θρεπτική μάσκα μαλλιών και ένα ενυδατικό έλαιο για τις άκρες.

Hair Inspiration | 7 celebrities με dirty blonde μαλλιά

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Laura Dern

Laura Dern

Cara Delevigne

Cara Delevigne

Rachel McAdams

Rachel McAdams

Shakira

Shakira

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston